iOS 15: Apple Maps vor avertiza asupra condițiilor meteorologice

Scris de | 30 iulie, 2021
iOS 15: Apple Maps vor avertiza asupra condițiilor meteorologice
foto via @ubergizmo.com

Apple Maps nu a avut cea mai ușoară lansare, dar de-a lungul anilor, Apple a adus diverse îmbunătățiri pentru a-l face o aplicație de cartografiere mai bună. Acum, se pare că odată cu venirea iOS 15, Apple va introduce și condițiile meteo pe Apple Maps, unde îi poate ajuta pe utilizatori să ia decizii mai bune atunci când vine vorba de alegerea rutelor lor. 

După cum a fost observat de utilizatorul ChrisSDreiling pe Reddit, se pare că una dintre schimbările la care ne putem aștepta în Apple Maps în iOS 15 este luarea în considerare a condițiilor meteorologice și avertismentelor. După cum poți vedea în captura de ecran de mai sus, aplicația prezintă utilizatorilor rute alternative pe care le pot face dacă doresc să evite potențialele inundații.

Având în vedere că nu toată lumea conduce un autovehicul care să poată trece prin astfel de condiții, aceasta s-ar putea dovedi o caracteristică foarte utilă, așa cum au subliniat oamenii din comentarii. De asemenea, îi ajută pe oameni să ia o decizie dacă doresc să facă acea călătorie sau să rămână acasă și să se mențină în siguranță. Este interesant faptul că Apple nu a menționat această caracteristică la WWDC 2021 când au dezvăluit iOS 15.

Cea mai nouă actualizare de software majoră a Apple, iOS 15, este programat pentru lansare în toamnă, posibil alături de noile dispozitive iPhone, deși nu avem încă o dată de lansare sigură.

Etichete: , , , ,

Sursa: Apple Maps In iOS 15 Will Warn Of Weather Conditions