Ghost of Tsushima: Legends va fi disponibil separat și primește conținut nou

Scris de | 5 august, 2021
Ghost of Tsushima: Legends va fi disponibil separat și primește conținut nou
Foto: Sony

Modul multiplayer al unuia dintre cele mai apreciate jocuri lansate anul trecut, Ghost of Tsushima: Legends, va primi o lansare separată, pentru cei care nu au un interes atât de ridicat pentru story mode-ul jocului. Anunțul a fost făcut de Sony și Sucker Punch, dezvoltatorul jocului, care au mai menționat și introducerea de conținut nou în acest mod.

Astfel, Ghost of Tsushima: Legends va fi disponibil ca joc separat pe 3 septembrie, atât pe PS4, cât și pe PS5, pentru un preț de 19,99 euro. În aceeași zi, un nou mod de joc va fi introdus în multiplayer-ul titlului exclusiv al Sony: se numește Rivals și va permite jucătorilor să se lupte în echipe de câte 2. Darren Bridges, senior game designer la Sucker Punch, îl descrie astfel:

„În Rivals, două echipe de câte doi vor lupta pentru a învinge mai multe valuri de inamici. Cu fiecare adversar înfrânt, vei obține Magatama, care poate fi utilizată pentru a afecta cealaltă echipă. De exemplu, poți folosi Magatama pentru a-i bloca eventualele achiziții ale adversarului tău, pentru a-l blestema și multe altele. Odată ce ai folosit suficientă Magatama, vei debloca ultimele valuri de inamici, pe care trebuie să îi învingi înaintea celeilalte echipe pentru a câștiga”.

Pe lângă Rivals, modul multiplayer al Ghost of Tsushima va primi și un nou sistem de Gear Mastery, pentru a-ți perfecționa arsenalul, și le va permite jucătorilor să deblocheze și noi abilități și tehnici pentru fiecare clasă.

Sucker Punch a mai anunțat și că va aduce un update multiplayer-ului pe 20 august, aceeași zi în care se va lansa Ghost of Tsushima Director’s Cut, și promite că va aduce „nou conținut săptămânal” în Legends între 10 septembrie și 1 octombrie.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Ghost of Tsushima’s multiplayer mode is getting new content and a standalone release