Sonos este cel mai nou partener al FC Liverpool

Scris de | 11 august, 2021
Sonos este cel mai nou partener al FC Liverpool

Sonos a încheiat un parteneriat cu echipa FC Liverpool și își propune să îmbunătățească experiența sonoră de pe stadionul Anfield, dar și pentru fanii din întreaga lume. Brandul va furniza produse și conținut audio și va marca primul parteneriat Sonos cu o echipă din lumea sportului.

Ca parte a parteneriatului care se va desfășura pe parcursul mai multor ani, Sonos va crea experiențe sonore în cadrul stadionului, concentrându-se pe saloanele interioare de relaxare și pe zonele dedicate jucătorilor, precum și pe centrul de antrenament AXA, baza de antrenament a clubului.

Fiind orașul natal al multor artiști iconici, dar și un hub în care se desfășoară uneie dintre cele mai importante evenimente muzicale, Liverpool se mândrește cu unii dintre cei mai înfocați fani din lume ai fotbalului.

Cu milioane de suporteri la nivel global, sunetul FC Liverpool se aude și în afara zidurilor stadionului, în nenumărate orașe și conectând fanii din întreaga lume. Colaborând îndeaproape cu cluburile de suporteri ce susțin echipa Liverpool, Sonos le va aduce sunetul specific Anfield, recreând atmosfera și energia stadionului în spații de vizionare dedicate.  

Etichete: , ,