Ce schimbări ar urma să aducă Apple pentru MacBook Air în 2022

foto via @ubergizmo.com

Ultima dată când am văzut Apple reîmprospătând MacBook Air a fost spre sfârșitul anului 2020, atunci când a fost printre primele computere Mac care au obținut noul cip M1. Cu toate acestea, designul general a rămas același precum cel al predecesorul său. Dacă speri însă la ceva diferit, în 2022 e posibil să primești ceea ce îți dorești.

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, un nou MacBook Air cu un design reproiectat și noi opțiuni de culoare ar putea ajunge anul viitor pe piață. Kuo sugerase anterior că un mini MacBook Air cu ecran mini LED ar putea fi lansat în 2022, astfel încât acest raport adaugă și alte schimbări potențiale.

Kuo spune că acest nou laptop va avea un design nou, care se pare că va fi similar cu viitoarele MacBook Pro. Deși nu putem spune cu siguranță cum ar putea arăta, Jon Prosser a distribuit anterior câteva interpretări conceptuale despre posibilul design al laptopului, cu noile sale opțiuni de culoare.

Kuo spune că nu este clar dacă producția actualului MacBook Air ar putea fi întreruptă după lansarea acestui model. Acest lucru se datorează faptului că este posibil ca Apple să păstreze gama actuală și să mențină acel preț de 999 de dolari, în timp ce prețul pentru noul laptop să fie unul puțin mai mare.