Mercusys MR30G AC1200 Dual-Band Gigabit, lansat oficial: router accesibil cu acoperire bună

Scris de | 16 august, 2021
Mercusys MR30G AC1200 Dual-Band Gigabit, lansat oficial: router accesibil cu acoperire bună

Mercusys anunță lansarea pe piața din România a noului router MR30G AC1200 Dual-Band Gigabit, device ce oferă conexiuni stabile și funcții mai multe, la un preț mai accesibil.

Cu viteze de până la 1.2 Gbps (867 Mbps în banda de 5 GHz și 300 Mbps în banda de 2.4 GHz), noul MR30G oferă o rețea cu acoperire extinsă, astfel încât utilizatorii să aibă parte de un semnal puternic în toată casa.  

Patru antene High-Gain

MR30G oferă o acoperire mai mare, datorită celor patru antene High-Gain cu tehnologie Beamforming. Acestea îmbunătățes performanța transmisiei, prin semnalele ghidate care își păstrează intensitatea după ce trec de pereți, asigurând o conexiune stabilă în toată casa. Acest lucru înseamnă și că rețeaua Wi-Fi de acasă are o autonomie îmbunătățită și o intensitate mai bună a semnalului pentru fiecare dispozitiv.

Conexiune Gigabit

Routerul MR30G este echipat cu 3 porturi Full Gigabit pentru calculatoare, IPTV-uri și console de jocuri. Acestea sunt de zece ori mai rapide decât porturile Fast Ethernet. Cu ajutorul acestora, utilizatorii pot beneficia experiențe fluide de gaming și de vizionarea clipurilor fără întreruperi.

Routerul wireless MR30G AC1200 Dual-Band Gigabit dispune, de asemenea și de tehnologia MU-MIMO, una care permite comunicarea cu mai multe dispozitive simultan pentru ca acestea să beneficieze de viteze mai mari, îmbunătățind eficiența rețelei și mărind throughput-ul său general.

Siguranță sporită

Bineînțeles, este foarte important ca routerele să fie ușor de configurat și de gestionat, iar în același timp să asigure securitatea datelor utilizatorilor. Cu funcții precum Control Parental, Rețea Guest și QoS (Quality of Service), aceștia pot stabili politici de control asupra conținutului pe care copiii îl pot viziona, pot oferi vizitatorilor posibilitatea să folosească rețeaua, totul în timp ce își protejează intimitatea și prioritizează dispozitivele alese de utilizator.

De asemenea, MR30G vine cu suport IPTV și suportă Proxy IGMP/Snooping, Bridge și VLAN Tag pentru a optimiza streaming-ul IPTV. În același timp, cu ajutorul suportului IPv6 oferit de către furnizorul de internet, utilizatorii se pot bucura de internet fără întreruperi.

Mercusys MR30G va fi disponibil începând cu luna august, la un preț recomandat de 109,99 RON și poate fi achiziționat din marile magazine online din România.

Etichete: , ,