Când se lansează următorul telefon OnePlus

Scris de | 23 august, 2021
Când se lansează următorul telefon OnePlus
foto via @ubergizmo.com

OnePlus lansează de obicei două dispozitive flagship pe an. Unul dintre ele vede lumina zilei în prima parte a anului, iar celălalt în a doua jumătate a anului. Cu toate acestea, au existat zvonuri care susțineau că s-ar putea să nu existe un OnePlus 9T anul acesta, însă se pare că nu au avut o bază reală. 

Potrivit unui raport de la Android Central, OnePlus va lansa un OnePlus 9 RT în luna octombrie. Având în vedere schema de denumire, nu va fi un upgrade față de OnePlus 9, ci mai degrabă un upgrade la OnePlus 9R. Acest lucru înseamnă că ne putem aștepta la funcții similare, cum ar fi afișajul AMOLED de 120Hz, dar ar putea exista, de asemenea, o actualizare a chipset-ului Snapdragon 870, unde se pare că vom avea parte de o versiune superioară.

Alte caracteristici zvonite includ o baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă de 65W și un senzor Sony IMX766 de 50 MP. Va fi, de asemenea, primul telefon de la OnePlus care va rula OxygenOS 12 nativ, OS ce se bazează pe Android 12, ceea ce înseamnă că va fi superior din acest punct de vedere lui OnePlus 9.

Însă s-ar putea să nu avem chiar atât de multe motive de bucurie. Se pare că OnePlus 9 RT ar putea fi limitat în ceea ce privește disponibilitatea. Zvonurile indică că va fi prezent în magazine numai în India și China, cel puțin în primele luni de la lansare.

Etichete: ,

Sursa: OnePlus 9 RT Expected To Launch In October