Realme vine cu o nouă campanie pentru fanii săi. Ce telefoane sunt la reducere

Scris de | 24 august, 2021
Realme vine cu o nouă campanie pentru fanii săi. Ce telefoane sunt la reducere

Realme anunță o campanie cu reduceri impresionante pentru cinci telefoane populare. Astfel, terminale precum realme GT, realme 8, realme 8 5G, realme 7i și realme C21 sunt acum disponibile la prețuri mai avantajoase.

În cadrul Fan Festival, realme scade prețurile telefoanelor oferind acum șansa de a cumpăra un telefon accesibil la un preț mai bun.

Realme Fan Festival are loc în perioada 23-31 august 2021, la magazinele partenere(Altex, Emag, Flanco, Evomag şi PC Garage), unde vei găsi o selecție de cinci telefoane cu prețuri reduse. În ofertă sunt incluse atât telefoane flagship (realmeGT) cât și telefoane entry level sau mid-range.

Recent lansat, realme GT este disponibil în ambele versiuni de memorie. Flagship-ul companiei este echipat cu cel mai nou procesor Snapdragon 888, memorie rapidă UFS 3.1 și un setup de camere format dintr-un senzor principal de 64MP, un senzor ultrawide de 8MP și un senzor macro de 2MP. De asemenea, bateria de 4500mAh dispune de Fast Charge la 65W.

Realme 8 5G este acum la preţ redus pentru versiunea de 4GB RAM și 64GB stocare. Echipat cu procesor Mediatek Helio G95, ecran AMOLED de 6,4 inci și o baterie de 5000mAh, realme 8 5G este un telefon bun pentru segmentul său de preț.

Realme 8 vine disponibil în ofertă pentru ambele versiuni de memorie, 64GB şi respectiv 128GB stocare. Telefonul adoptă procesorul Mediatek G95, ecran Super AMOLED, baterie de 5000 mAh și un setup de camere foto format dintr-un senzor principal de 64MP, 8MP ultrawide, 2MP macro si 2MP Depth.

Realme 7i este un telefon entry level care dispune de o baterie mare de 6000 mAh, și oferă ore mai multe de utilizare în aplicații precum Netflix, Youtube sau Facebook.

Ultimul din lista este și cel mai ieftin. realme C21 în versiunea de 3GB RAM și 32GB de stocare este cel mai accesibil telefon realme. Acesta oferă un senzor de amprentă rapid, un ecran HD precum și o baterie de 5000 mAh.

Campania se desfăşoară prin magazinele partenere, iar oferta este valabilă în limita stocului disponibil în perioada 23-31 august 2021.

Etichete: , , , , ,