Gamescom 2021: Toate anunțurile făcute de NVIDIA

Scris de | 26 august, 2021
Gamescom 2021: Toate anunțurile făcute de NVIDIA

NVIDIA a fost și anul acesta la Gamescom, iar compania a avut o mulțime de vești. În primul rând, a venit anunțul conform căruia, atunci când ‘Marvel’s Guardians of the Galaxy’ se va lansa, pe 26 octombrie, versiunea de PC va veni cu reflexii ray-traced și NVIDIA DLSS, oferind gamerilor GeForce RTX cea mai bună experiență pe PC.

De asemenea, și Dying Light 2: Stay Human, care vine în decembrie va avea NVIDIA DLSS, precum și reflexii ray-traced, iluminare globală și umbre.

Battlefield 2042, la pachet cu desktopuri și laptopuri cu GeForce RTX

În iunie a fost anunțat că NVIDIA este partenerul oficial în materie de grafică pentru Battlefield 2042, iar jocul va dispune de NVIDIA DLSS și NVIDIA Reflex. Battlefield 2042 este plin de tehnologii GeForce RTX, astfel că nu e tocmai o surpriză că, la Gamescom a fost anunțat că Battlefield 2042 va veni la pachet cu anumite laptopuri și desktopuri GeForce RTX pentru o perioadă limitată.

„Cu suita de tehnologii de la NVIDIA avem posibilitatea să facem din Battlefield 2042 cel mai tehnologizat Battlefield de până acum. NVIDIA DLSS și NVIDIA Reflex oferă performanță maximă, calitatea imaginii și cea mai mică latență pentru un avantaj competitiv. Suntem foarte încântați de parteneriatul nostru cu NVIDIA care este partenerul nostru oficial pentru grafică pe PC. Acest lucru ne ajută să scoatem în evidență scara războiului și câmpurile de luptă dinamice.” – Seth Christie, Head of Technology for EA Studios Europe

În plus, NVIDIA tocmai a lansat un update la NVIDIA Reflex care include optimizări pentru jocurile create în Unity și îmbunătățiri la Boost Mode. Primele două jocuri care vor primi acest update sunt Rust și Escape From Tarkov, două titluri multiplayer extrem de populare, făcute în Unity. Escape from Tarkov are o scădere a latenței de la 38% la 58% în timp ce Rust a trecut de la 38% la 51%.

Printre alte anunțuri importante de la Gamescom 2021 ale celor de la NVIDIA se numără:

  • Myst se lansează pe 26 august cu NVIDIA DLSS și reflexii ray traced. NVIDIA DLSS pornit poate dubla performanța în Mys, și este integrat în modul VR, oferind astfel posibilitatea de a juca clasicul joc puzzle la o rezoluție de 4864 x 2448 cu 90 fps.
  • Bright Memory: Infinite se va lansa mai târziu în 2021 cu NVIDIA DLSS și reflexii și umbre ray traced + iluminare globală RTX. La fel stă situația și pentru Loopmancer, care se va lansa cu NVIDIA DLSS, umbre și reflexii ray traced, dar și iluminare globală RTX.  
  • În plus, Chivalry 2 primește o creștere a performanței cu DLSS.

„În Chivalry 2 am vrut să oferim jucătorilor lupte masive și asedii de castele. NVIDIA DLSS garantează că pe măsură ce bătăliile continuă, jucătorii pot beneficia de performanță maximă și fidelitate vizuală.” – Brian Etheridge, Publishing Director, Tripwire Interactive

  • Recent, NVIDIA a lansat suport pentru NVIDIA DLSS în Proton, oferind gamerilor Linux posibilitatea de a juca jocuri Vulkan API cu NVIDIA DLSS, printre care DOOM Eternal, No Man’s Sky și Wolfenstein: Youngblood. Luna viitoare, suportul se extinde către multe alte jocuri DirectX 11 și DirectX 12, printre care Control, Cyberpunk 2077, Death Strading, F1 2020, Mechwarrior 5: Mercenaries și Necromunda: Hired Gun.

Etichete: , , , ,