Lenovo lansează soluția de colaborare ThinkSmart Core în România

Scris de | 1 septembrie, 2021
Lenovo lansează soluția de colaborare ThinkSmart Core în România

Lenovo anunță disponibilitatea în România a dispozitivului ThinkSmart Core, parte din portofoliul de soluții de colaborare Lenovo, dezvoltat special pentru modul de lucru hibrid. Cu un procesor Intel vPro de generația a 11-a, cu performanțe și caracteristici complete de securitate bazate pe hardware, dispozitivul inteligent este primul room kit Lenovo pentru spațiile de întâlniri care facilitează flexibilitatea și colaborarea angajaților.

Noua soluție este certificată de Microsoft Teams Rooms și este disponibilă în două configurări:

  • Kit-ul ThinkSmart Core + Controller este special conceput pentru spațiile de lucru care sunt deja echipate cu dispozitive audio și vizuale certificate Teams;
  • ThinkSmart Core Full Room Kit: Dispozitivul și Controllerul vin la pachet cu ThinkSmart Cam și ThinkSmart Bar pentru a oferi o experiență video și audio de cea mai înaltă calitate, precum și alte caracteristici inteligente pentru mai multă eficiență în ceea ce privește colaborarea.

Cu un procesor Intel Core vPro de generația a 11-a și un SSD de 256 GB, noul dispozitiv permite organizarea întâlnirilor de oriunde și este compatibil și cu un sistem integrat de ascundere a cablurilor și suport VESA.

Controllerul ThinkSmart are un ecran tactil de 10,1 inci point-to point și este alimentat printr-un cablu USB-C de 10 metri. De asemenea, senzorii cu infraroșu integrați pot detecta ori de câte ori participanții intră în sală. Acesta mai dispune de un suport integrat ce permite reglarea la două unghiuri de vizualizare, de 30 și 60 de grade, și o mufă pentru căști de 3,5 mm pentru conexiune audio.

Utilizatorii ThinkSmart Core Kit beneficiază pentru un an de zile de software-ul și service-ul Lenovo, inclusiv de o licență pentru ThinkSmart Manager Premium, suita software de gestionare a colaborării Lenovo și Service-ul Profesional ThinkSmart: Implementare și întreținere.

ThinkSmart Core, Controllerul și ThinkSmart Core Full Room Kit sunt disponibile inclusiv în România prin partenerii certificați Lenovo începând cu un preț de la 1935 Euro.

Etichete: , , , ,