Microsoft pregătește un eveniment de hardware pentru sfârșitul lunii septembrie. Ce ar putea anunța atunci

Scris de | 2 septembrie, 2021
Microsoft pregătește un eveniment de hardware pentru sfârșitul lunii septembrie. Ce ar putea anunța atunci

Microsoft a anunțat că pe 22 septembrie va ține un eveniment în cadrul căruia va lansa noi produse hardware. Deși compania nu a spus până acum ce fel de lansări pregătește, invitația pare să ne trimită cu gândul la noi device-uri din gama Surface.

O altă posibilitate ar fi lansarea lui Surface Duo 2, smarpthone-ul cu două ecrane al celor de la Microsoft. Device-ul a fost observat recent pe Geekbench, având la bord un procesor Snapdragon 888, cu o memorie RAM de 8GB. Specificațiile acestea seamănă așadar mai mult cu cele ale unui telefon flagship, lucru care nu s-a întâmplat în cazul primului Surface Duo.

Acesta din urmă a fost anunțat inițial în 2019, lansându-se însă cu un an mai târziu, cu specificațiile originale. A fost o alegere bizară, care cu siguranță nu i-a ajutat pe cei de la Microsoft în promovarea acestui device, care probabil ar fi primit mai multă atenție dacă venea și cu un update de specificații.

Partea bună este că, fie că va fi vorba de laptop-urile noi Surface sau de Surface Duo 2, până la eveniment, care va avea loc pe 22 septembrie, nu mai sunt decât câteva săptămâni, astfel că Microsoft va oferi un răspuns la întrebările noastre foarte curând.

Etichete: , , , ,

Sursa: Microsoft Announces Hardware Event For September 22