Motorola edge 20 lite poate fi precomandat începând de astăzi. Cu ce surpriză vine în pachet

Scris de | 3 septembrie, 2021
Motorola edge 20 lite poate fi precomandat începând de astăzi. Cu ce surpriză vine în pachet

Motorola edge 20 lite are un senzor principal de 108MP, și vine și cu un seznor ultrawide și o cameră Macro. Filme, videoclipurile și jocurile se pot vedea pe un ecran OLED de 6,7 inci, de care beneficiază și celelalte telefoane din seria edge 20, disponibile deja în România. 

La interior se află un chipset MediaTek eficient din punct de vedere energetic, cu 8 GB de memorie RAM. Bateria de 5000 mAh este una dintre cele mai mari de pe piață pentru telefoanele echipate 5G și oferă două zile de utilizare cu o singură încărcare, conform Motorola. Încărcătorul TurboPower 30 oferă autonomie de o zi a bateriei, cu doar 10 minute de încărcare.

Experiența utilizatorilor este îmbunătățită prin specificațiile tehnice ale lui moto edge 20 lite, care au fost introduse cu scopul de a-i ajuta pe consumatori să dezvolte conținut mai ușor și mai rapid ca oricând. Modul Dual Capture facilitează înregistrarea videoclipurilor sau fotografierea cu oricare dintre cele două camere în același timp, astfel încât atât utilizatorul, cât și subiectul să poată fi surprinși în cadru simultan.

De asemenea, funcția super slow motion a fost introdusă și este momentan disponibilă doar pentru motorola edge 20 pro și motorola edge 20 lite. Aceasta înregistrează 960 de cadre pe secundă, de 4 ori mai lent decât funcția slow motion de pe telefoanele Motorola anterioare, astfel încât pot fi observate mult mai bine anumite detalii pe care ochii le pot rata atunci când sunt redate la o viteză normală. Pentru selfie-uri mai bune pe timp de noapte, funcția Low Light AI poate fi utilizată în condiții de lumină redusă.

Motorola edge 20 lite este disponibil începând de astăzi în România, la precomandă, în magazinele partenere Altex și eMAG, dar și online site-urile Altex, eMAG și Motorola, la prețul recomandat de 1.699 lei. În perioada 3-19 septembrie, la achiziționarea oricărui telefon motorola edge 20 lite, utilizatorii vor primi și o pereche de căști VerveBuds 800 True Wireless.

Căștile au un timp de funcționare de până la 6 ore, care poate fi extins cu carcasa de încărcare cu încă 12 ore. Ele dispun de microfon dual pentru apeluri clare, handsfree și compatibilitate perfectă cu Alexa, Siri și Google Assistant. De asemenea, acestea utilizează egalizatorul de sunet EQ prin aplicația VerveLife pentru o experiență de sunet personalizată.

Etichete: , , , ,