WhatsApp permite transferul conversațiilor de pe iPhone pe Samsung. Iată cum

Scris de | 6 septembrie, 2021
WhatsApp permite transferul conversațiilor de pe iPhone pe Samsung. Iată cum
foto via @androidauthority.com

Istoricul conversațiilor de WhatsApp de pe iOS și Android a rămas pentru o bună perioadă de timp separat unul de celălalt. Acest lucru se datorează în principal diferitelor sisteme de backup utilizate de WhatsApp, care a făcut aproape imposibil transferul între ele. WhatsApp a lucrat la schimbarea acestui lucru și vestea bună este că o funcționalitate nouă este în sfârșit disponibilă pentru dispozitivele Samsung.

Aceasta înseamnă că, dacă deții un iPhone și vrei să te muți pe pe un telefon Samsung, vei putea transfera cu ușurință istoricul conversațiilor. Cu toate acestea, trebuie să știi că procesul nu este încă unul wireless, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de un cablu care să se poată conecta la iPhone și la noul tău telefon Samsung, practic un cablu USB-C la Lightning sau un adaptor echivalent.

Vestea bună este că acesta este singurul obstacol astfel că, presupunând că ai deja un astfel de cablu sau un adaptor, atunci procesul de transfer ar trebui să fie destul de simplu. Vestea proastă este însă că procesul funcționează doar de la un telefon Apple la un Samsung momentan, nu și invers, și nu cu alte device-uri. WhatsApp lucrează însă constant la modalități de transfer al datelor, astfel că vom avea cel mai probabil soluții și pentru celelalte device-uri în curând.

Etichete: , , , , ,

Sursa: iPhone Users Can Now Transfer WhatsApp Chat History To Samsung Devices