Apple: Cantitati limitate pentru viitorul ceas Apple watch 7

Scris de | 8 septembrie, 2021
Apple: Cantitati limitate pentru viitorul ceas Apple watch 7
foto via @ubergizmo.com

Apple Watch Series 7 ar fi putut atinge un obstacol de producție. Nu este clar ce va însemna acest lucru pentru lansare, deoarece există câteva scenarii diferite care ar putea juca, cum ar fi Apple să întârzie complet anunțul sau ar putea alege să îl anunțe, dar oferta va fi limitată.

Se pare că va fi probabil ultimul scenariu. Acest lucru este potrivit lui Mark Gurman de la Bloomberg, unde în ultimul său buletin informativ Power On, el susține că Apple va anunța probabil Apple Watch Series 7 alături de iPhone 13 mai târziu în această lună, dar stocul smartwatch-ului ar putea fi limitat la început.

Gurman împărtășește, de asemenea, faptul că, în cazul Apple Watch, motivul care stă la baza întârzierii nu pare să se datoreze lipsei globale de cipuri, ci mai degrabă ecranului nou și mai mare care cauzează probleme cu producția. Rețineți că predicțiile lui Gurman sunt propriile sale, spre deosebire de cele spuse de o sursă, deci există șansa ca planurile Apple să fie diferite de acestea.

În prezent, nu există niciun cuvânt despre momentul în care va avea loc evenimentul iPhone 13. Mulți cred că va fi luna aceasta, dar când este exact presupunerea cuiva, deoarece Apple nu a anunțat încă nimic oficial.

Etichete: ,

Sursa: Apple Watch Series 7 Might Be Available In Limited Quantities