Oppo Reno6 Pro 5G și Oppo Reno6 5G, lansate oficial în România: Specificații complete

Scris de | 9 septembrie, 2021
Oppo Reno6 Pro 5G și Oppo Reno6 5G, lansate oficial în România: Specificații complete

OPPO lansează în România Reno6 Pro 5G și Reno6 5G, primele smartphone-uri care vin cu garanție standard de trei ani. OPPO Reno6 Pro este disponibil la precomandă în perioada 9 -23 septembrie împreună cu OPPO Watch de 46 mm cadou.  

Oppo Reno6 Pro 5G: AI pentru o experiență video portret

Cu ajutorul tehnologiilor AI dezvoltate de OPPO, Reno6 Pro 5G asigură utilizatorilor posibilitatea de a filma videoclipuri în mod portret mai calitative.

Reno6 Pro 5G vine cu un sistem de patru camere cu AI, cea principală fiind de 50 MP, iar camera selfie este de 32MP. Ceea ce conferă un plus acestei configurații este senzorul de imagine mai puternic al camerei principale Sony IMX766.  El e de 1/1,56 ” și este echipat cu tehnologia DOL-HDR, focus Omni All-Pixel, precum și altele caracteristici, pentru a produce constant imagini dmai calitative și pentru a oferi o experiență de înregistrare video semnificativ îmbunătățită. În plus, acesta înglobează și un senzor dedicat de temperatură a culorii, care ajută la captarea mai precisă culorile.

Reno6 Pro se bucură de o serie de funcții video portret optimizate AI, precum:

  • Bokeh Flare Portrait Video, care asigură un efect bokeh cu accente luminoase pentru video-uri de social media. Agoritmii AI permit funcției Bokeh Flare Portrait Video să ofere procesare video în timp real pentru captarea clipurilor video direct cu efectul bokeh aplicat pe zonele luminoase din fundal, păstrând în același timp aspectul natural și luminos al subiecților portretului. Disponibil atât pe camera de pe față, cât și pe cea de pe spate, acest efect de iluminare poate fi aplicat video-urilor portret printr-un singur clic.
  • AI Highlight Video, detectează automat lumina ambientală și realizează astfel optimizările video necesare. Indiferent dacă înregistrarea video are loc pe timp de noapte sau pe timp de zi, cu fundal luminat, AI Highlight Video ajută utilizatorii să surprindă video-uri portret mai clare, mai luminoase și în culori mai vii. La înregistrarea cu iluminare din spate, AI Highlight Video îmbunătățește de 4 ori dynamic range-ul clipului, cu ajutorul tehnologiei DOL-HDR.
  • Focus Tracking,oferă capabilități video de focalizare automată  pe subiectul selectat, indiferent de mișcarea acestuia în cadru.  


Oppo Reno6 Pro 5G
: Design OPPO Glow

Reno6 Pro menține designul subțire și ușor, cu o grosime de 7,99 mm și cântărind 188 g. De asemenea, acesta moștenește designul OPPO Glow în două noi culori: Arctic Blue și Lunar Grey.

Debutând pe Reno6 Pro, Arctic Blue se prezintă în urma unui proces nou, modernizat, de realizare a OPPO Glow. Inspirat de fenomenul natural al cristalizării zăpezii la punctul de îngheț, OPPO a perfecționat acest proces de fabricație, de aproape 50 de etape, în urma a sute de încercări și mai bine de un an de optimizare. Astfel, acest proces oferă acum un efect vizual nou, care creează milioane de mici „fulgi de zăpadă” pe spatele de sticlă al telefonului.

Smartphone-ul este dotat cu un ecran 3D curbat de 6,5 inci, cu o rată de refresh de 90Hz și o rată de răspuns de până la 180Hz, care asigură o experiență de vizionare mai confortabilă. Ecranul este certificat HDR10 + pentru a oferi imagini de o calitate mai bună. În plus, acesta prezintă funcția Light-Sensing 360 grade, activată de doi senzori, care îmbunătățește precizia reglărilor automate de luminozitate.


Oppo Reno6 Pro 5G:
Hardware

La baza performanței oferite de Reno6 Pro se află hardware-ul. Telefonul este echipat cu Qualcomm Snapdragon 870 5G Mobile Platform cu un procesor Kryo 585 CPU de ultimă generație, care poate rula până la 3,2 GHz. Este cea mai mare viteză de procesare atinsă până în prezent în segmentul mobile.

De asemenea, dispozitivul beneficiază de 12 GB RAM și include tehnologia dezvoltată de OPPO, RAM Expansion. Cu ajutorul acesteia, o parte din spațiul de stocarea ROM disponibil poate fi transformat în spațiu RAM la activarea acestei funcții. Concret, memoria inițială de 12 GB RAM poate fi suplimentată cu o memorie extra de 3 GB / 5 GB / 7 GB atunci când este nevoie.

Pentru o mai bună disipare a căldurii, pe lângă sistemul multi-răcire existent, Reno6 Pro include un sistem Ultra-large Vapor Chamber de 31,68 cm², cu o grosime de 0,4 mm.

În plus, deviceul are o baterie de 4500 mAh și funcția de încărcare rapidă 65W SuperVOOC 2.0, care poate realiza o încărcare de 100% în 31 de minute.

Pentru a adăuga un nivel suplimentar de imersiune, Reno6 Pro este echipat cu un motor de răspuns tactil de top X-axis Linear Motor. De asemenea, capabilitățile de gaming care pot fi personalizate, precum Start rapid și modul Game Focus contribuie la o imersiune mai bună.

Oppo Reno6 Pro 5G: divizia de operațiuni regionale pentru Europa Centrală și de Est

Divizia de operațiuni regionale pentru regiunea CEE va avea sediul la Varșovia, Polonia, sub conducerea președintelui regional Johnny Zhang. OPPO operează deja în regiune în Republica Cehă, Ungaria, Kazahstan, Moldova, Polonia, România, Rusia, Slovacia, Turcia, Ucraina și Uzbekistan, totalizând peste 400 de milioane de utilizatori regionali.

Etichete: , , ,