Xiaomi Pad 5: A fost lansată cea mai nouă tabletă a companiei chineze

Scris de | 15 septembrie, 2021
Xiaomi Pad 5: A fost lansată cea mai nouă tabletă a companiei chineze

Xiaomi a lansat noua sa tabletă Xiaomi Pad 5, precum și o listă de produse AIoT de top care vor extinde oferta de dispozitive inteligente pentru locuință și din segmentul wearble pentru cosumatorii conectați. Gama de produse AIoT include Mi Smart Projector 2, Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) și Mi Smart Band 6 NFC.

Xiaomi Pad 5: O tabletă pentru întoarcerea la școală și serviciu

Xiaomi Pad 5 este un produs potrivit atât pentru serviciu sau pentru școală, cât și pentru experiențele mai bune de divertisment mobil.

“În noua normalitate și în contextul revenirii elevilor la școală, Xiaomi Pad 5 sosește la timpul potrivit pentru a răspunde nevoii de a trece de la muncă la distracție sau relaxare în mod rapid”, a spus TJ Walton, Product Marketing Manager, Xiaomi.

Tableta are specificații potrivite pentru a-i ajuta pe utilizatori să se joace și să lucreze: 

  • Gama de productivitate – Xiaomi Pad 5 are specificații care vor spori productivitatea. Se pot scana documente prin folosirea camerei de 13MP, care mai apoi pot fi trimise către colegii de birou sau de clasă. Pentru o experiență a scrisului mai bună, Xiaomi Smart Pen cântărește doar 12,2g, are 4096 de niveluri de sensibilitate la presiune și o rată de răspuns la atingere de 240Hz. De asemenea, Xiaomi Smart Pen include funcții precum butoanele Smart Pen pentru notițe rapide, pentru capturi de ecran sau de trecere de la scris la șters și invers. De asemenea, utilizatorii vor fi gata oricând pentru video-conferințe prin intermediul camerei frontale de 8MP, care suportă video la calitate 1080p.
  • Display – Xiaomi Pad 5 este dotat cu un display WQHD+ de 11 inci și o rată de refresh de 120Hz. De asemenea, având suport pentru Dolby Vision, Xiaomi Pad 5 asigură experiențe de vizualizare HDR și redă imagini vii printr-o luminozitate mai bună bună și culori mai precise. Chiar și la sesiuni lungi de seriale, indiferent de conținutul redat, tehnologia True Display și modul Low Blue Light asigură o experiență de vizionare clară și confortabilă.
  • Acustică Sunetul stereo de calitate și difuzoarele quad oferă un sunet mai clar și mai puternic. Mai mult decât atât, tehnologia Dolby Atmos va asigura o experiență a sunetului de calitate, cu detalii, profunzime și realism în timpul ascultării conținutului în format Dolby Atmos.
  • Performanțe – Pentru a asigura toate cerințele studiului, muncii, divertismentului și altor activități conexe, Xiaomi Pad 5 este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 860 construit pe 7 nm, ce asigură viteze de până la 2.96Ghz. Și pentru ca utilizatorii să rămână tot timpul conectați, Xiaomi Pad 5 este dotat cu o baterie cu o capacitate de 8,720mAh. 

Etichete: , ,