MacBook Air ar putea fi reproiectat în a doua jumătate a lui 2022

Scris de | 28 septembrie, 2021
MacBook Air ar putea fi reproiectat în a doua jumătate a lui 2022
foto via @ubergizmo.com

O versiune reproiectată a lui MacBook Air este așteptată să sosească în 2022, mai exact în a doua jumătate a anului. Având în vedere că ultima dată când Apple a actualizat MacBook Air a fost spre sfârșitul anului 2020, înseamnă că ar fi nevoie de aproape doi ani pentru ca gigantul din Cupertino să își „updateze” gama sa de laptop-uri entry. 

Ultimul raport al lui Kuo este în esență o reiterare a raportului său anterior, care sugerează că această reproiectare ar putea implica un corp nou și noi opțiuni de culoare, precum și utilizarea potențială a mini LED-urilor pentru display-ul acestuia. Kuo nu este singurul care face această predicție, deoarece Mark Gurman de la Bloomberg a mai declarat că Apple are în planuri o serie de produse reproiectate pentru 2022.

Se zvonește că Apple lansează luna viitoare noi MacBook Pro-uri reproiectate și, dacă acest lucru se va întâmpla, ar trebui să ne dea o idee despre cum ar putea arăta și MacBook Air din 2022. Ultima schimbare efectuată de Apple în produsele sale Mac a fost realizată chiar în acest an, când a introdus noi iMac-uri de 24 de inci, în culori mai vii și mai subțiri decât versiunile precedente.

Etichete: , , , ,

Sursa: Redesigned MacBook Air Only Expected In Q3 2022