XPG lansează noi module de memorii RAM cu certificare Republic of Gamers

Scris de | 29 septembrie, 2021
XPG lansează noi module de memorii RAM cu certificare Republic of Gamers

XPG anunță lansarea modulelor de memorie DDR4 RGB SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED. Noile module cu certificare Republic of Gamers (ROG) au fost create pentru a se potrivi cu plăcile de bază ROG și pentru a oferi performanțe de gaming mai bune. În plus, acestea suportă și Intel XMP pentru overclocking facil și sunt echipate cu iluminare RGB.

Performanțe Plug & Play și Overclocking  

Memoriile DDR4 RGB SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED au trecut teste de overclocking și compatibilitate ROG, asigurând performanțe optime cu plăcile de bază ROG Intel DDR4.

Acest lucru înseamnă că utilizatorii ROG se pot bucura de performanțele bune de până la 3600MHz și o creștere de 5%, fără a se preocupa de compatibilitate. SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED sunt, de asemenea, compatibile cu plăcile de bază care acceptă Intel XMP 2.0 pentru overclocking direct, fără a fi nevoie să intri în BIOS.

De asemenea, SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED sunt echipate cu iluminare RGB programabilă, care poate fi controlată prin intermediul aplicației ROG AURA SYNC.

Garanție pe viață

Memoriile DDR4 RGB SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED sunt fabricate cu cipuri de calitate bună și vor fi disponibile într-un kit cu două module de 8 GB fiecare. Noile modele sunt acoperite de o garanție pe viață.

Etichete: , ,