FIFA 22 s-a lansat oficial astăzi. Va fi cel mai popular titlu din serie de până acum

Scris de | 1 octombrie, 2021
FIFA 22 s-a lansat oficial astăzi. Va fi cel mai popular titlu din serie de până acum

Electronic Arts sărbătorește astăzi lansarea-record a FIFA 22, în care jucătorii pot experimenta tehnologia de gameplay HyperMotion pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, și Stadia.

Mai mulți jucători ca oricând au avut acces timpuriu la joc, peste 5,2 milioane de jucători experimentând deja inovațiile FIFA 22. Astfel, au fost deja jucate peste 131 de milioane de meciuri în toate modurile de joc ale FIFA 22, și peste 4,6 milioane de echipe au fost deja create de jucători.

Cu tehnologia HyperMotion, FIFA 22 îmbină capturile avansate de meciuri 11v11 și tehnologia proprie și brevetată de machine learning, pentru a oferi cea mai realistă, fluidă și dinamică experiență de fotbal virtual pentru platformele next-gen și serviciul Stadia. Tehnologia next-gen a permis captarea mișcărilor a 22 de jucători profesioniști care evoluează la un nivel înalt. Mai mult, algoritmul proprietar EA de machine learning învață din mai mult de 8,7 milioane de cadre și capturi avansate de joc, pentru a dezvolta noi animații autentice în timp real, generând astfel mișcări fluide și organice, acoperind o gamă largă de interacțiuni pe terenul de fotbal. Astfel, fie că este vorba despre un șut, pasă sau un dribling, HyperMotion transformă comportamentul fotbaliștilor recreați în joc.

O experiență nouă de FIFA Ultimate Team

FIFA 22 aduce noutăți și pentru FIFA Ultimate Team, regândind modul în care jucătorii concurează în cadrul Division Rivals și FUT Champions, creând astfel un mod mult mai accesibil de a testa abilitățile și progresul în funcție de alți jucători. Noua ediție introduce și itemele FUT Heroes, cu cei mai memorabili jucători, oferind totodată fanilor șansa de a recrea momente nostalgice care le-au adus faima în cadrul FIFA 22 Ultimate Team Heroes.

Career Mode revizuit, cu posibilitatea de a-ți crea propria echipă

Player Career – utilizatorii se pot lăsa captivați de parcursul jucătorilor lor profesioniști cu ajutorul unui sistem Player Growth îmbunătățit și al unor noi atribute in-game – Perks, la care se adaugă obiective generate dinamic, noi moduri de a îmbunătăți coeficientul de Manager și noi efecte cinematice post-joc adaptate meciului tocmai finalizat.

Manager Career – utilizatorii pot crea propriul club și concura cu alte cluburi de top din întreaga lume pentru a câștiga trofeul UEFA Champions League sau gloria CONMEBOL Libertadores. De asemenea, aceștia pot crea propriul blazon, în funcție de viziunea fiecăruia, echipamente pentru jocurile de acasă sau din deplasări și pot crea propriul stadion cu ajutorul Stadium Editor.

Update-uri pentru VOLTA și Pro Clubs

VOLTA FOOTBALL revine cu noi moduri în care fanii își pot exprima propria viziune și se pot conecta cu echipele lor, cu un gameplay de mini-fotbal revizuit, care recompensează jucătorii pentru abilitățile lor, și cu un nou sistem sezonier de progres care le permite jucătorilor să câștige experiență pentru a debloca recompensele din VOLTA FOOTBALL, indiferent de modul de joc ales.

Pro Clubs oferă jucătorilor noi opțiuni de personalizare, pentru a-și diferenția cluburile și va permite fanilor să beneficieze de un nou sistem de progres al jucătorilor, care le oferă controlul dezvoltării Virtual Pro. De asemenea, modul Pro Clubs dispune de îmbunătățiri ale interacțiunii online, care facilitează experiența de joc. În plus, FIFA 22 introduce pentru prima oară jucătoare profesioniste în acest mod de joc.

FIFA 22 este dezvoltat de EA România și EA Vancouver și este disponibil nivel global începând de astăzi, 1 octombrie 2021 pentru PlayStation 5, Microsoft Xbox Series X|S, PC via Origin și Steam, Google Stadia, PlayStation 4 și Xbox One. Ediția FIFA 22 Legacy va fi disponibilă pe Nintendo Switch.

Etichete: , , , , ,