Realme GT Neo2 se îndreaptă spre Europa. Cât ar putea costa

Scris de | 5 octombrie, 2021
Realme GT Neo2 se îndreaptă spre Europa. Cât ar putea costa
foto via @gsmarena.com

Realme a dezvăluit GT Neo2 în urmă cu două săptămâni și avem o confirmare de la Madhav Sheth, CEO, că dispozitivul va ajunge în India luna aceasta. Executivul este, de asemenea, șeful diviziei europene și, deși nu a spus nimic despre sosirea noului telefon pe bătrânul continent, rapoartele arată că telefonul alimentat cu Snapdragon 870 va ajunge într-adevăr și în regiunea noastră.

Dacă zvonurile sunt adevărate, Realme GT Neo2 va costa 369 de euro sau 459 de euro, în funcție de alegerea memoriei – 8GB RAM/128 GB stocare și respectiv 12/256 GB. Acesta va fi oferit în trei culori – Black, Blue, si Black Mint, care este verde, cu niște dungi fanteziste pe spate.

Când Realme GT Neo2 va sosi în Europa, va marca prima apariție a unui smartphone Neo pe această piață – utilizatorii nu au primit prima versiune din această gamă, GT Neo, și nici versiunea sa redenumită, X7 Max. În acest moment, Realme Europa oferă noul GT Master la un preț de 309 euro și Realme GT 5G cu 429 de euro, ceea ce înseamnă că Neo2 va avea cel mai probabil un preț situat chiar între ele.

Etichete: , ,

Sursa: Realme GT Neo2 heading to Europe, price leaks