Lenovo voia să prezinte la MWC o consolă de jocuri handheld, Lenovo Legion Play

Scris de | 6 octombrie, 2021
Lenovo voia să prezinte la MWC o consolă de jocuri handheld, Lenovo Legion Play
foto via @slashgear.com

Jocurile mobile sunt populare de mulți ani și, în timp ce majoritatea oamenilor joacă aceste jocuri pe smartphone-urile lor, consolele de tip handheld încă își păstrează o anumită popularitate. Ceva interesant în această categorie se pare că se află în lucru de la Lenovo. Produsul se numește Lenovo Legion Play și este o consolă de jocuri portabilă cu Android descoperită pe site-ul Lenovo într-o serie de imagini.

Imaginile erau ascunse pe site-urile web germane și japoneze ale Lenovo, iar consola se pare că ar fi trebuit să fie dezvăluită la prezentarea Lenovo din cadrul Mobile World Congress 2021. Cu toate acestea, produsul nu a fost niciodată dezvăluit și nu se știe momentan dacă a fost întârziat sau anulat. Alături de cele patru imagini ascunse a fost și o descriere a consolei.

În descriere se spune că Legion Play a fost prima consolă de jocuri cloud Android și a fost concepută pentru jocuri AAA. Într-una dintre imagini se observă și un link către serviciul de streaming GeForce Now de la Nvidia. Legion Play are un display de înaltă calitate 16:9 de 7 inci, care acceptă HDR 10. Are, de asemenea, controlere integrate, difuzoare duale, vibrații duale și o baterie mare de 7000 mAh.

Etichete: , , ,

Sursa: Lenovo Legion Play handheld Android game console leaks