Toată gama iPhone 13 se găsește de astăzi în magazinele iStyle

Scris de | 8 octombrie, 2021
Toată gama iPhone 13 se găsește de astăzi în magazinele iStyle

Începând de astăzi, cele mai recente modele de iPhone – iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max – sunt disponibile în România, putând fi cumpărate din magazinele iSTYLE din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov și Sibiu, precum și online pe istyle.ro.

În plus, tot astăzi se deschid precomenzile pentru noile smartwath-uri Apple Watch Series 7, care vin cu un nou design al ecranului – mai mare și mai rezistent. Dispunând de îmbunătățiri pentru toate funcționalitățile dedicate sănătății și oferind o încărcare mai rapidă, software actualizat și noi culori ale carcasei, noile modele de Apple Watch vor fi disponibile la vânzare din data de 15 octombrie.

iPhone 13 și iPhone 13 Pro au un design ușor de recunoscut, iar iPhone 13 are cel mai avansat sistem cu cameră dublă de până acum. Utilizatorii vor putea să realizeze fotografii și filmări în condiții de lumină slabă cu noul obiectiv principal și să surprindă cea mai mare parte a scenei cu obiectivul ultrawide. Toate acestea vor putea fi văzute pe un ecran Super Retina XDR de 6,1 inci (iPhone 13) sau 5,4 inci (iPhone 13 mini) mai luminos.

iPhone 13 Pro, cel mai avansat model de smartphone Apple, beneficiază de un upgrade al sistemului de camere Pro cu trei obiective noi pentru fotografii și clipuri video în condiții de iluminare scăzută, fotografiere macro și înregistrări video în format ProRes. O noutate este și modul Cinematic, dar și tehnologia ProMotion, care oferă o rată de reîmprospătare ajustabilă de 120Hz.

Modelele de iPhone 13 sunt compatibile cu tehnologia 5G și sunt echipate cu cel mai recent procesor A15 Bionic, care este cu 50% mai rapid decât orice alt procesor Apple. În plus, A15 oferă o performanță grafică cu 30% mai rapidă decât orice alte dispozitive de pe piață, conform companiei din Cupertino.

iPhone 13 Pro este disponibil, de asemenea, într-o versiune Max cu un ecran mai mare, de 6,7 inci. iPhone 13 și iPhone 13 mini sunt disponibile în 5 culori: PRODUCT (RED), alb, negru, albastru și roz, în timp ce iPhone 13 Pro și iPhone 13 Max vin în patru variante cromatice: negru, auriu, argintiu și albastru.

Prețul pentru noul iPhone 13 începe de la 4 449 lei pentru modelul de 128GB, în timp ce iPhone 13 Pro și 13 Pro Max sunt disponibile de la 5 699 lei și, respectiv, 6 199 lei pentru versiunile de 128GB, iar iPhone 13 mini pleacă de la 3 949 lei pentru versiunea de 128GB.

Noile modele de iPhone 13 se alătură astfel celorlaltor produse recent lansate în cadrul evenimentului tradițional de toamnă al Apple, respectiv iPad mini generația a 6-a și iPad generația a 9-a, care sunt deja disponibile în magazinele iSTYLE din România.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,