Samsung a anunțat primele detalii despre Developer Conference 2021

Scris de | 8 octombrie, 2021
Samsung a anunțat primele detalii despre Developer Conference 2021

Samsung a prezentat programul pentru Samsung Developer Conference 2021 (SDC21), care va avea loc pe 26 octombrie. Conferința anuală, complet virtuală în acest an, va reuni dezvoltatori și creatori.

La SDC21, compania intenționează să împărtășească cele mai recente actualizări de software, servicii și platforme cu dezvoltatorii și creatorii pentru a permite o conectivitate mai uniformă între dispozitive.

DJ Koh, President and CEO of Samsung Electronics’ IT and Mobile Communications Business Division, va deschide SDC21, dezvăluind în ce direcție se va îndrepta strategia Samsung.

Următorii speakeri vor discuta despre strategia Samsung pentru platformele și ecosistemele sale, abordând subiecte care variază, de la securitate, confidențialitate, la diverse platforme, precum Bixby, SmartThings și Tizen:

  • Daniel Ahn, Senior Vice President, Mobile Platform Center
  • Samantha Osborne, Vice President, SmartThings Inc.
  • Jeongsook Lee, Vice President, Customer Experience Office
  • Yongjae Kim, Senior Vice President, Visual Display Software R&D
  • Bill Mandel, Vice President, Visual Solution Lab,Samsung Research America
  • Janghyun Yoon, Executive Vice President, Mobile Software R&D

Sesiunile de interes ale SDC21 sunt formate din trei grupuri. Primul, Platforms Designed For Connected Experiences, va explora experiența cross-device a Bixby și SmartThings și modul în care Samsung intenționează să transforme viziunea viitoarei case inteligente în realitate.

Cea de-a doua sesiune, Innovating Mobile Experience Across Samsung Galaxy Ecosystem, va arunca o privire asupra inovațiilor One UI 4 și a procesului de proiectare a dispozitivelor pliabile pentru a ajuta dezvoltatorii să-și optimizeze propriile aplicații pentru un număr tot mai mare de dispozitive pliabile.

Cea de-a treia sesiune, The Evolution of Tizen and Innovative Screen Experiences, va analiza noile servicii Samsung Smart TV și modul în care ecosistemul său s-a dezvoltat prin intermediul Tizen 6.5.

Dezvoltatorii și consumatorii vor avea șansa de a câștiga un Galaxy Z Flip3 participând la colectarea de ecusoane digitale pe site-ul SDC21.

SDC21 va fi difuzat pe Samsung Newsroom și pe site-ul SDC pe 26 octombrie, la ora 20:00, ora României.

Etichete: ,