Sony Bravia pentru PlayStation 5: Noua campanie a producătorului japonez

Scris de | 8 octombrie, 2021
Sony Bravia pentru PlayStation 5: Noua campanie a producătorului japonez

Sony lansează campania „Perfect pentru PlayStation 5” dedicată televizoarelor BRAVIA XR, dezvoltate pentru a funcționa bine cu PlayStation 5 (PS5) și pentru a oferi o experiență de gaming care să se bucure de o compatibilitate TV-consolă mai mare.  

Televizoarele „Perfecte pentru PlayStation 5” vor aduce două noi funcționalități pentru consola PS5: Auto HDR Tone Mapping și Auto Genre Picture Mode. Acestea suportă și o afișare până la o rată de 120 fps, la rezoluție și claritate 4K, așa cum se poate obține prin HDMI 2.1, în jocurile compatibile.

În plus, cu un input lag de 6.0 ms pe modelele Z9J, utilizatorii vor obține fluiditate și un timp de răspuns mai mic în jocurile de tip shooting sau e-sports.

Funcționalități BRAVIA XR, „Perfecte pentru PlayStation 5”  

Auto HDR Tone Mapping

Cu Auto HDR Tone Mapping, setările HDR vor fi optimizate în timpul setării inițiale a consolei PS5. Aceasta va recunoaște automat modelele de televizoare BRAVIA și va selecta setările optime HDR pentru fiecare televizor în parte.

Auto Genre Picture Mode 

Televizoarele BRAVIA XR pot detecta dacă cei care le folosesc se joacă, vizionează un film sau o emisiune TV. Cu Auto Genre Picture Mode, televizorul trece automat pe Game Mode atunci când este redat un joc, fapt care minimizează lag-ul și oferă un timp de răspuns mai rapid, sau pe Standard Mode atunci când utilizatorii redau filme printr-un serviciu de streaming sau de pe un disc Blu-ray Ultra HD de pe PS5.

Auto Genre Picture Mode va fi disponibil prin viitoare actualizări software pentru PS5 și pentru televizoarele BRAVIA, până la finalul lui 2021. 

Sony Audio  

Televizoarele Sony BRAVIA XR se potrivesc cu o serie de produse Sony audio, precum sistemul home theatre HT-A9 sau soundbar-urile HT-A7000 și HT-A5000. Utilizatorii pot conecta aceste produse la consola PS5 și pot experimenta funcționalitățile Bravia XR, Auto HDR Tone Mapping și Auto Genre Picture Mode, pe un televizor din această gamă.

Coduri digitale pentru PlayStation Store în valoare de 450 lei

Sony desfășoară o promoție în parteneriat cu Sony Interactive Entertainment (SIE), care va avea loc în 20 de țări din Europa (Regatul Unit, Franța, Germania, Italia, Spania, Portugalia, Olanda, Belgia, Elveția, Austria, Polonia, Grecia, România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Danemarca, Norvegia, Suedia și Finlanda) și în cadrul căreia cumpărătorii de televizoare eligible BRAVIA XR vor putea să revendice coduri digitale în valoare de 450 lei pentru utilizare în PlayStation Store. Oferta se aplică tuturor achizițiilor realizate din magazinele retailerilor participanți, în timpul perioadei promoționale. 

Etichete: , ,