Samsung va aduce Bixby pe laptopurile sale Windows 11

Scris de | 10 octombrie, 2021
Samsung va aduce Bixby pe laptopurile sale Windows 11
foto via @ubergizmo.com

Microsoft are propriul său asistent digital, Cortana, pe care îl utilizează pentru computerele lor Windows. Cu toate acestea, dacă vei cumpăra un laptop marca Samsung în viitor, care rulează pe noua platformă Windows 11 a Microsoft, puteți opta să folosiți Bixby în schimb.

Samsung a introdus Bixby pe Windows pentru utilizatorii Galaxy Book pentru a oferi un mod intuitiv de a interacționa cu computerul. Prin comenzi vocale simple poți căuta fișiere, deschide aplicații și setări și chiar controla dispozitive în ecosistemul dispozitivului înregistrat în SmartThings.

Samsung spune că activarea Bixby va fi la fel de simplă ca apăsarea tastelor rapide pentru a activa asistentul digital, cum ar fi CTRL, Shift și B sau FN și B, astfel încât utilizatorii vor avea alegeri diferite atunci când vine vorba de modul în care doresc să îl lanseze.

Compania remarcă, de asemenea, că Galaxy Book Pro 360 5G va fi primul laptop Samsung care rulează Windows 11, dar pentru cei care rulează modele mai vechi, Samsung afirmă că modelele existente Galaxy Book, care sunt compatibile, vor putea, de asemenea, să se actualizeze la Windows 11 odată ce începe să fie lansat pentru mai mulți utilizatori.

Windows 11 este de fapt live, deoarece a fost lansat pe 5 octombrie. Cu toate acestea, va fi disponibil inițial pentru dispozitivele noi  de la producătorii de computere, înainte de a începe să-și facă loc în mâinile celor de pe computerele Windows 10 compatibile.

Etichete: , , , ,

Sursa: Samsung Will Be Bringing Bixby To Its Windows 11 Laptops