Nvidia DLSS: Cele mai noi jocuri compatibile

Scris de | 12 octombrie, 2021
Nvidia DLSS: Cele mai noi jocuri compatibile

Cu încă 10 jocuri cu DLSS care vin în octombrie, tehnologia NVIDIA DLSS va fi prezentă în 120 de aplicații și jocuri, printre care și lansarea de astăzi a lui Back 4 Blood.

Octombrie vine și cu lansarea NVIDIA DLSS în Baldur’s Gate 3, Chivalry 2, Crysis Remastered Trilogy, Rise of the Tomb Raider, Shadow of the Tomb Raider, Sword and Fairy 7, și Swords of Legends Online, iar setarea este disponibilă în titlurile lansate recent Alan Wake Remastered și F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch. 

Back 4 Blood – performanță cu până la 46% mai mare cu NVIDIA DLSS

Back 4 Blood este disponibil acum.

Folosind NVIDIA DLSS, performanța în Back 4 Blood este crescută cu până la 46%, oferind o calitate mai bună a imaginii, astfel încât orice gamer pe RTX să profite de setările în 4K la 60FPS.

Baldur’s Gate 3 – cu până la 88% mai rapid cu NVIDIA DLSS

Cel mai nou update din Baldur’s Gate 3 vine săptămâna aceasta pe Steam cu un număr de schimbări, printre care și NVIDIA DLSS.

Cu DLSS, performanța este crescută cu până la 88% în 4K, astfel încât cei care dețiin un GeForce RTX 3060 Ti sau orice placă mai puternică se pot juca Baldur’s Gate 3 în 4K la 60 FPS cu setări maxime.

Trilogia Crysis Remastered se lansează pe 15 octombrie cu NVIDIA DLSS și Ray Tracing

Ca urmare a lansării Crysis Remastered de anul trecut, care a venit cu NVIDIA DLSS și Ray Tracing, Crytek și partenerul Saber Interactive sunt gata să lanseze Crysis Remastered Trilogy. Cu lansarea pe 15 octombrie, toate cele 3 jocuri remasterizate Crysis vor dispune de NVIDIA DLSS și reflexii ray-traced, dar și de texturi, modele, iluminare și mișcare, toate îmbunătățite.

Rise of the Tomb Raider și Shadow of the Tomb Raider cu DLSS

Shadow of the Tomb Raider a fost unul dintre primele jocuri RTX, adăugând umbre ray-traced și NVIDIA DLSS 1.0 în 2019.

Pe 18 octombrie, Shadow of the Tomb Raider va primi un update cu cea mai nouă versiune de NVIDIA DLSS, îmbunătățind atât performanța cât și calitatea imaginii. Mai mult, NVIDIA DLSS va veni și în Rise of the Tomb Raider, cel de-al doilea joc din trilogie, lansat inițial în 2016.

În Shadow of the Tomb Raider, performanța NVIDIA DLSS se dublează în 4K cu setări maxime și ray tracing pornit:

Iar în Rise of the Tomb Raider, NVIDIA DLSS crește performanța cu până la 75%, oferind gamerilor GeForce RTX posibilitatea să joace la 60 FPS în 4K cu setări maxime.

Chivalry 2 devine mai rapid cu până la 45% cu NVIDIA DLSS pe 26 octombrie

Chivalry 2 de la Torn Banner Studios este un titlu multiplayer de tip PVP pentru 64 de jucători. Pe 26 octombrie, Chivalry 2 aduce NVIDIA DLSS într-un nou update, crescând performanța cu până la 45%, oferind gamerilor GeForce RTX posibilitatea să joace la 4K cu 60 FPS și setări maxime.

Sword and Fairy 7 se lansează pe 21 octombrie cu NVIDIA DLSS și Ray Tracing

Cel mai recent titlu din franciză, Sword and Fairy 7 se lansează pe 21 octombrie cu reflexii ray traced, umbre ray traced, ray-traced caustics, ocluzie ambientală și iluminare globală Spatiotemportal Importance Resampling for Many-Light Ray Tracing (ReSTIR).

Cu toate aceste efecte de ray tracing pornite, NVIDIA DLSS dublează performanța.

Sword of legends Online primește o creștere de 60% cu NVIDIA DLSS

Swords of Legends Online de la Wangyuan Shengtang Entertainment Technology Company s-a lansat în iulie. Pe 14 octombrie, jucătorii care au un GeForce RTX se pot bucura de o calitate îmbunătățită a imaginii și performanță mai rapidă datorită unui update la cea mai nouă versiune de NVIDIA DLSS care crește performant cu până la 60%.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch disponibil acum cu ray tracing și o creștere a performanței de 3 ori cu DLSS

Cu totul la maxim, grafica din F.I.S.T dispune de reflexii ray traced, iluminare globală și caustics. Latența sistemului este mai mică cu NVIDIA Reflex pentru o experiență mai bună, iar NVIDIA DLSS crește performanța de 3 ori.

NVIDIA DLSS poate dubla performanța în Alan Wake Remastered

Remaster-ul Alan Wake al celor de la Remedy Entertainment s-a lansat în această lună cu NVIDIA DLSS, care crește performanța cu până la 2x în 4K.

Etichete: ,