Acer lansează o nouă gamă de produse „verzi”

Scris de | 14 octombrie, 2021
Acer lansează o nouă gamă de produse „verzi”

Acer lansează o nouă linie de dispozitive Eco-friendly din seria Vero, inclusiv laptoprile Acer Aspire Vero și TravelMate Vero. De la PC-uri la periferice, dispozitivele Vero au în comun anumite specificații eco precum utilizarea plasticului reciclat post-consum (PCR) și transportul în ambalaje reciclabile.

În plus, dispozitivele Acer Vero au fost, de asemenea, concepute pentru a fi ușor de demontat, simplificând procesul de reparație sau update și, în cele din urmă, crescând durata de viață a dispozitivelor.

Acer Aspire Vero

Acer Aspire Vero are un șasiu compus din 30% plastic reciclat (PCR), motiv pentru care emisiile de CO2 pentru producția acestei piese au fost reduse cu 21%.

Tastatura conține 50% plastic PCR, iar ambalajul 100% reciclabil al Aspire Vero poate fi re-utilizat ca suport pentru laptop. În plus, este facilitată demontarea, repararea, actualizarea și reciclarea computerului sau a componentelor sale.

Ecranul FHD IPS de 15,6 inci 99% reciclabil al noului computer este alimentat de procesoare Intel Core din a 11-a generație și de grafică Intel Iris Xe. Când lucrează la sarcini mai puțin solicitante, noul software VeroSense al Acer oferă utilizatorilor opțiunea de a selecta un mod de utilizare care a fost optimizat pentru eficiența energetică și durata de viață a bateriei.

Acer TravelMate Vero

Acer TravelMate Vero este un laptop de business ecologic. Acesta vine cu un procesor Intel Core i7 din generația a 11-a, 16 GB de memorie DDR4 și un SSD de 1 TB. În plus, TravelMate Vero este livrat cu Acer ProShield Plus, o soluție de securitate all-in-one care include funcții precum criptarea și decriptarea, plus măsurile de autentificare biometrică încorporate în Windows 11 Pro.

De asmenea, TravelMate Vero oferă companiilor posibilitatea de a personaliza sigla de pornire a laptopului, o parte importantă a brandingului pentru întreprinderile mari sau mici. Acest lucru este posibil datorită caracteristicilor disponibile în BIOS-ul comercial Acer, care face posibilă și blocarea sau instalarea versiunii anterioare a BIOS-ului, actualizarea acestuia chiar și pe o platformă non-Windows și valorificarea validării CHIPSEC pentru o securitate îmbunătățită a sistemului.

Parte a gamei Vero de PC-uri Eco, TravelMate Vero are un șasiu cu 30% plastic PCR, este proiectat pentru a fi ușor de reparat și este livrat în ambalaje 100% reciclabile.

Acer Veriton Vero Mini

Acer Veriton Vero Mini este un mini PC ecologic, conceput pentru a oferi performanțe comerciale într-un design mai compact. Noul produs va fi echipat cu cele mai noi procesoare Intel Core vPro și, cu ajutorul unui set dedicat de instrumente de management precum Acer Office Manager și Acer Control Center, departamentul IT poate gestiona toate calculatoarele companiei lor.

Șasiul ventilat al Veriton Vero Mini este realizat cu 25% plastic PCR, iar dispozitivul este livrat într-o cutie 100% reciclabilă.

Acer Vero BR277

Acer Vero BR277 este un monitor FHD sustenabil, cu o carcasă realizată din peste 50% plastic PCR și care a obținut certificări ecologice de la ENERGY STAR, TCO și EPEAT. Monitorul este așezat pe Acer Ergostand, permițând utilizatorilor să încline, să rotească, să regleze înălțimea și să pivoteze monitorul până când se atinge unghiul de vizualizare dorit. Afișajul ComfyView al monitorului prezintă un panou non-glare Flicker-less care poate fi redus la o luminozitate de 15% și utilizează, de asemenea, Acer BlueLightShield pentru a reduce cantitatea de lumină albastră la care sunt expuși ochii.

Prețuri și disponibilitate

Acer Aspire Vero (AV15-51) va fi disponibil în EMEA din luna Octombrie, la prețuri începând de la 799 euro.

Acer TravelMate Vero (TMV15-51) va fi disponibil în EMEA din Q1 2022, la prețuri începând 919 euro.

Monitorul Acer Vero BR277 va fi disponibil în EMEA din luna Martie 2022, la prețuri începând de la 299 euro.

Mouse-ul Macaron Vero (AMR020) va fi disponibil în EMEA din Februarie 2022, la prețuri începând de la 24,90 euro.

Mousepad-ul Vero (AMP120 /AMP121) va fi disponibil în EMEA din Februarie 2022, la prețuri începând de la 19,90 euro.

Vero Ecosleeve (ABG131/ABG132) va fi disponibil în EMEA din Februarie 2022, la prețuri începând de la 24,90 euro.

Etichete: ,