Nothing va lansa un smartphone anul viitor

Scris de | 18 octombrie, 2021
Nothing va lansa un smartphone anul viitor

Când Carl Pei, co-fondatorul OnePlus, și-a făcut plecarea din fosta sa companie în urmă cu un an, anunțând că va fonda un alt brand, numit Nothing, majoritatea persoanelor din lumea tech se așteptau ca primul produs al noii companii să fie un smartphone. Chiar dacă momentan nu s-a întâmplat acest lucru, se pare că anul 2022 este cel în care vom vedea primul telefon Nothing.

După experiența lansării căștilor Nothing Ear (1) (foto sus), care și-au făcut debutul în această vară, noua companie a lui Carl Pei pare pregătită să treacă la nivelul următor și să înceapă fabricarea unor smartphone-uri.

La începutul acestui an, Nothing a cumpărat Essential, o altă companie cu un nume cel puțin bizar, care fusese fondată de creatorul Android, Andy Rubin. Singurul produs din portofoliul companiei era Essential Phone, ceea ce înseamnă că Nothing ar trebui să fie pregătită pentru o lansare de smartphone în curând.

Într-adevăr, un raport al 91mobiles ar confirma că primul telefon al celor de la Nothing va fi lansat în 2022. Din nefericire, nu există momentan alte detalii cu privire la acest lucru, însă ne așteptăm la un design minimalist, similar cu filozofia companiei – deși mulți nu ar numi aspectul căștilor Ear (1) „minimalist”.

Nothing Phone (1) ar putea fi numele telefonului, înăuntrul căruia ne așteptăm să se regăsească un chipset Snapdragon. În raport este menționată și existența unei baterii externe Nothing Power (1), care ar putea să fie lansată cu câteva luni înainte de telefon.

Etichete: , , , ,

Sursa: Nothing will launch a smartphone next year