GeForce Now îți permite acum să te joci jocuri de pe Steam pe Xbox

Scris de | 28 octombrie, 2021
GeForce Now îți permite acum să te joci jocuri de pe Steam pe Xbox
foto via @guney59.blogspot.com

Nvidia lansează astăzi accesul la serviciul său de streaming GeForce Now pe Microsoft Edge, permițând proprietarilor Xbox să joace jocuri Steam pentru PC pe consolele lor.

GeForce Now include acces la peste 1.000 de jocuri pentru PC, iar Nvidia a început în sfârșit să accepte browserul Edge.

Deoarece serviciul de bază GeForce Now este gratuit, poți juca pe Xbox jocuri populare pentru PC, cum ar fi Counter-Strike: Global Offensive, DOTA 2 și League of Legends la 1080p pentru o sesiune de o oră.

GeForce Now nu se bazează pe nevoia de a deține un PC care este capabil să ruleze aceste jocuri ci îți permite să te conectezi la serviciu prin browser. Ceea ce face acest lucru cu atât mai interesant este că browserul Edge de pe Xbox acceptă și introducerea mouse-ului și a tastaturii, astfel încât să poți juca anumite jocuri care nici măcar nu au suport pentru gamepad.

Șeful Xbox al Microsoft, Phil Spencer, s-a angajat recent să aducă jocuri de PC pe Xbox prin serviciul Xbox Cloud Gaming (xCloud) al companiei. Încă nu știm când vor fi disponibile acestea, dar GeForce Now în browser este cea mai bună alternativă până atunci. 

Etichete: , , ,

Sursa: You can now play Steam PC games on an Xbox with Nvidia’s GeForce Now