BlackFriday la OnePlus: Cu ce reduceri vine producătorul în acest an

Scris de | 29 octombrie, 2021
BlackFriday la OnePlus: Cu ce reduceri vine producătorul în acest an

OnePlus celebrează Black Friday oferind prețuri bune la produsele sale vândute în 2021, pe site-ul companiei. Oferta începe pe 29 octombrie și va fi disponibilă timp de o lună. Aceasta include reduceri de până la 200 de euro la cel mai nou flagship OnePlus 9 Pro, care oferă o experiență bună a camerei cu sistemul Hasselblad Camera for Mobile, precum și modelul premium OnePlus 8T.

De asemenea, OnePlus 9 dispune de o reducere de până la 150 de euro, în timp ce dispozitivul din gama mid-range OnePlus Nord, lansat anul trecut, este disponibil la un preț cu 130 de euro mai mic decât prețul său standard de vânzare.

Cel mai nou OnePlus din categoria mid-range, OnePlus Nord 2 5G, echipat cu mai multe caracteristici flagship și alimentat de tehnologii AI este, de asemenea, disponibil cu o reducere de până la 50 de euro (varianta cu dotări superioare: 12GB+256GB).

OnePlus Nord CE 5G, lansat în luna iunie, beneficiază de o reducere de 50 de euro. În plus, OnePlus Buds Pro, primele căști wireless premium cu anulare adaptivă a zgomotului (ANC) ale companiei sunt disponibile cu un discount de până la 10 euro.

Celelalte dispozitive audio ale OnePlus, cum ar fi OnePlus Buds Z, beneficiază de reduceri de până la 30 de euro, în timp ce OnePlus Bullets Wireless Z sunt vândute la un preț cu până la 25 de euro mai mic.

De asemenea, OnePlus Watch are un discount de 20 de euro, în timp ce toate accesoriile OnePlus, precum rucsacuri, genți, tricouri, sticle, huse, folii pentru ecran și alte echipamente sunt disponibile la prețuri reduse cu 50%.

Etichete: , , , ,