Lenovo se pregătește de lansarea unui laptop cu două ecrane

Scris de | 1 noiembrie, 2021
Lenovo se pregătește de lansarea unui laptop cu două ecrane

Se pare că în curând Asus nu va fi singurul jucător din piața nișată a laptop-urilor cu două ecrane, deoarece Lenovo ar avea în pregătire un astfel de device. Conform leaker-ului Evan Blass (@evleaks) a postat ieri o imagine pe Twitter care dezvăluie un laptop de 17 inci numit Lenovo ThinkBook Plus, care are un ecran secundar în dreapta tastaturii.

În imagine, acest ecran secundar este folosit pentru a desena sau a retușa o imagine color de pe ecranul principal al laptop-ului, și se pare că tastatura va fi una aproape completă (lipsește NumPad-ul), având și un trackpad generos. Se poate observa și un stylus, care întărește parcă ideea conform căreia acest laptop ar fi făcut pentru editorii foto în special.

Lenovo a anunțat un laptop ThinkBook Plus Gen 2 la CES în ianuarie, care avea un ecran de 12 inci de tip E-ink pe capac, iar cu un an în urmă prezentase tot la CES prima versiune a laptop-ului, care avea ecranul implementat tot în aceeași zonă. Așadar, se pare că Lenovo ar putea renunța la această soluție în favoarea unui ecran plasat lângă tastatură.

La fel ca în cazul celorlaltor device-uri cu două ecrane ale Lenovo, noul ThinkBook Plus pare pregătit de o lansare la CES 2022, care va lua startul pe 5 ianuarie.

Etichete: , , ,

Sursa: Leaked Lenovo Thinkbook Plus image shows a second screen next to the keyboard