Moneda Squid Game a fost o înșelătorie. Câți bani au fost investiți în ea

Scris de | 3 noiembrie, 2021
Moneda Squid Game a fost o înșelătorie. Câți bani au fost investiți în ea
foto via @nonsolo.tv

Serialul Squid Game de pe Netflix a făcut ravagii, iar acest lucru se vede din postările de pe social media din ultima vreme. O mare parte a costumelor de Halloween din acest an sunt inspirate din serialul TV coreean.

Acesta este motivul pentru care nu putem spune că suntem surprinși de faptul că și-a creat propria monedă. Din păcate, pentru cei care sperau să castige din aceste investiții, se pare că aceasta a fost o înșelătorie, iar escrocii au câștigat 2,1 milioane de dolari.

Gizmodo a fost primul care a raportat că aceasta a fost o înșelătorie, dar se pare că mulți oameni nu au înțeles mesajul, deoarece mulți și-au investit banii în ea. Crypto-ul și-a văzut valoarea crescând la 2.861 USD înainte de a scădea la 0 USD.

După cum a subliniat Gizmodo, au existat de fapt o mulțime de semnale roșii care au sugerat că aceasta a fost o înșelătorie de la început. Aceasta a permis utilizatorilor să cumpere, dar fara să încaseze, un canal Telegram care nu permitea comentarii de la persoane din afară și un cont de Twitter la care utilizatorii nu puteau răspunde. Aceasta nu este prima înșelătorie cripto pe care am văzut-o și ne îndoim că va fi ultima, dar având în vedere natura profitabilă a criptomonedei, în special bitcoin, nu este greu de înțeles de ce oamenii se grăbesc să le cumpere.

 

Etichete: , , ,

Sursa: Squid Game Cryptocurrency Scammers Make Off With $2.1 Million