Unfold the styleZ: Colecție nouă anunțată de Samsung în colaborare cu Fashion Days

Scris de | 5 noiembrie, 2021
Unfold the styleZ: Colecție nouă anunțată de Samsung în colaborare cu Fashion Days

Samsung a dezvoltat în parteneriat cu Fashion Days o nouă colecție: Unfold the styleZ. Colecția cuprinde piese transformabile, care stau la baza unor ținute personalizabile. De asemenea, colecția cuprinde și obiecte noi, personalizate de Graure, sneaker artist și ambasador Samsung: sneakers si huse dedicate acestui proiect, în ediție limitată.

Pentru Unfold the styleZ, stiliștii au creat 4 outfit-uri, atât pentru ea, cât și pentru el. Disponibile în exclusivitate pe Fashion Days, ținutele pornesc de la un look de bază, care poate fi apoi transformat în funcție de context: job – ieșit în oraș / zi cu soare – seară friguroasă; apelând la trenduri de styling precum layering sau timeless basics.

Mai mult, pe lângă aceste sugestii, vizitatorii pot vedea o selecție de piese femei/bărbați, curatoriată de stiliștii Fashion Days. Fotografiile și video-urile din campanie sunt realizate de fotograful de fashion și membru al #TeamGalaxy Vali Bărbulescu.

Colecției i se adaugă două elemente: la orice telefon Galaxy Z Series cumpărat de pe Fashion Days, utilizatorii primesc cadou o husă în ediție limitată personalizată de artistul și ambasadorul parte din #TeamGalaxy, Graure. Mai mult, pe pagina de Facebook Fashion Days e activ un concurs prin care utilizatorii pot fi recompensați cu o pereche de sneakers personalizați de Graure.

Etichete: ,