Dislike-urile de pe Youtube vor fi ascunse

Scris de | 12 noiembrie, 2021
Dislike-urile de pe Youtube vor fi ascunse

La începutul acestui an, YouTube a început să experimenteze ascunderea dislike-urilor de la videoclipuri pentru a ajuta la reducerea atacurilor la adresa creatorilor de pe platformă, iar după analiza din iulie, YouTube a observat o schimbare a acestui comportament, lucrurile îndreptându-se într-o direcție mai ok, așa că aceștia au anunțat că vor continua sa ascunda dislike-urile.

Asta nu înseamnă că nu vei putea să dai dislike unui videoclip, deoarece butonul nu dispare nicăieri și îl poți folosi în continuare pentru a-ti exprima opinia despre acel content.

YouTube spune că, prin ascunderea numărului de dislike-uri, dorește „să creeze un mediu incluziv și respectuos în care creatorii să aibă posibilitatea de a reuși și să se simtă în siguranță să se exprime” și că acesta este doar unul dintre nenumărații pași pe care îi face platforma pentru a-și proteja creatorii – mai ales cei mai mici.

Dislike-ul unui videoclip este util, deoarece ajută spectatorii să stabilească dacă videoclipul merită vizionat, insa YouTube spune că cercetarea sa nu a găsit nicio diferență în privința selectiei facute de spectatori, indiferent dacă utilizatorii au putut vedea sau nu numărul de dislake.

Etichete: , , , ,

Sursa: YouTube will start hiding dislike counts on all videos across the platform