Black Friday la PlayStation Store: Ce jocuri sunt la reducere în acest an

Scris de | 19 noiembrie, 2021
Black Friday la PlayStation Store: Ce jocuri sunt la reducere în acest an

Black Friday începe astăzi pe PlayStation Store și aduce o serie de oferte la jocuri, la abonamentul anual PlayStation Plus și conținut suplimentar. De asemenea, până pe 29 noiembrie, jucătorii pot regăsi reduceri speciale la partenerii din retail la jocuri exclusive și PlayStation Plus.

În promoție sunt incluse atât titluri pentru consola PlayStation 4, cât și jocuri compatibile cu PlayStation 5, astfel încât gamerii să-și poată îmbogăți colecția cu cele mai noi și mai populare jocuri.

Mai mult, în promoția de Black Friday sunt incluse și titluri exclusive PlayStation: de la Marvel’s Spider-Man, la Ghost of Tsushima sau Ratchet & Clank. Iar acestea sunt doar câteva dintre jocurile incluse în promoția de Black Friday anul acesta.

Pe PlayStation Store, abonamentul PS Plus pentru 12 luni este redus cu 33%. Jocuri lunare gratuite, multiplayer online, reduceri exclusive pe PlayStation Store și stocare în cloud de 100 de GB sunt unele dintre beneficiile incluse în abonamentul PlayStation Plus.

Etichete: , , , ,