Moto g200 5G, telefonul de la Motorola cu Snapdragon 888+, este disponibil acum în România

Scris de | 22 noiembrie, 2021
Moto g200 5G, telefonul de la Motorola cu Snapdragon 888+, este disponibil acum în România

Motorola a lansat în urmă cu câteva zile o nouă gamă de dispozitive moto g, care include modelele, moto g200 5G, moto g71 5g, moto g51 5g, moto g41  și moto g31, fiecare dintre ele cu o serie de specificații unice.

Ready For, prezent la datorie

Prin utilizarea procesorului Snapdragon 888+, platforma Ready For PC este acum disponibilă și în cadrul gamei de telefoane moto g. Ready For este o platformă care le permite utilizatorilor să își conecteze smartphone-ul la un ecran mai mare pentru o experiență mai captivantă. Este ușor de utilizat și oferă mai multe modalități de conectare, indiferent dacă este cu fir, wireless sau prin intermediul PC-ului.

Procesorul lui moto g200 5G permite, de asemenea, o redare grafică cu 20% mai rapidă a jocurilor pe mobile, o viteză de răspuns cu 20% mai rapidă la comenzile utilizatorilor și conexiuni 5G, respectiv Wi-Fi 6.

Designul este inspirat din formele naturale și arhitectura organică. Finisajul mat satinat este disponibil în culorile Stellar Blue și Glacier Green. De asemenea, este rezistent la apă. Noul terminal are un spațiu de stocare încorporat UFS 3.1 de 128 GB/256 GB. În plus, memoria LPDDR5 oferă o memorie de vârf bandwidth de 51,2 GB /s, cu o procesare a datelor cu 16% mai rapidă.

Moto g200 5G poate înregistra videoclipuri la o calitate cinematografică cu cea mai mare rezoluție video posibilă pe un smartphone în prezent, 8K. Utilizatorii pot deveni creativi cu modul de captură duală, care permite înregistrarea folosind simultan atât camera frontală, cât și camera din spate. Această caracteristică se aplică și fotografiilor. De asemenea, utilizatorii pot alege să înregistreze simultam folosind două dintre camerele din spatele dispozitivului, precum cea principală și ultrawide, pentru o perspectivă nouă.

Disponibilitate și preț

Telefonul poate fi achiziționat la precomandă de pe site-ul eMAG la prețul promoțional de 2.099 lei în perioada 22 noiembrie – 5 decembrie.

Motorola și eMAG oferă un extra discount pentru pasionații de gaming care pot beneficia de o reducere suplimentară de 100 de lei la achiziția telefonului dacă urmăresc canalele lui Bobo Spider, Zappy TV și Ionuț Bercea. Cei trei gameri vor oferi fiecare câte un cod de reducere, în așa fel încât, produsul să fie achiziționat în final la prețul promoțional de 1.999 lei.

Etichete: , , , ,