Motorola începe campania de iarnă Hello Cadouri

Scris de | 2 decembrie, 2021
Motorola începe campania de iarnă Hello Cadouri

Motorola dă startul sezonului festiv cu o nouă ediție a campaniei promoționale Hello Cadouri. Anul acesta, cei mai norocoși dintre participanți pot câștiga una dintre cele 10 tablete Lenovo Yoga Tab 11 sau marele premiu, un laptop de gaming Lenovo Legion 7 i9 dacă achiziționează telefoane din gama de produse Motorola de pe platforma oficială Motorola sau din magazinele fizice sau online ale partenerilor: Altex, Media Galaxy, eMAG, Flanco, Vodafone, Orange și Digi, în perioada 1-20 decembrie 2021.

Din campanie fac parte toate smartphone-urile Motorola aflate în stocul partenerilor, iar cei care se înscriu în perioada promoțională, trebuie să păstreze bonul fiscal și să înscrie codul IMEI al smartphone-ului nou cumpărat pe site-ul campaniei www.castigacumotorola.ro, alături de o fotografie sau un scan al dovezii plății.

Prin campania Hello Cadouri, Motorola vine în ajutorul celor care doresc să își surprindă apropiații de Crăciun cu un telefon care dispune de un raport preț-calitate bun,  dar și celor dornici să își schimbe telefonul mobil.

În ultimii ani, Motorola s-a remarcat pe piața din România pentru calitatea produselor sale, disponibile la prețuri avantajoase. Specificațiile tehnice, designul elegant, împreună cu hardware-ul ce suportă și cele mai recente actualizări ale sistemului de operare și ale aplicațiilor concurează chiar și cu telefoanele de tip flagship, conform producătorului

Luna aceasta, Motorola aduce șansa câștigării următoarelor premii:

  • 10 tablete Lenovo Tab 11
  • Marele premiu, un laptop de gaming Lenovo Legion cu procesor Intel i9

Campania este valabilă în perioada 1-20 decembrie 2021.

Etichete: , , , ,