Gala Connect 2021: Care este cel mai bun brand de laptopuri din 2021

Scris de | 3 decembrie, 2021
Gala Connect 2021: Care este cel mai bun brand de laptopuri din 2021

Anul 2021 a adus cu el o mulțime de noutăți pe piața laptop-urilor, una dintre categoriile de produse tech care au beneficiat cel mai mult de pe urma pandemiei. Producători ca Asus, Huawei, Apple, Lenovo, HP și mulți alții s-au întrecut în modele care mai de care mai atrăgătoare pentru utilizatori.

Fie că vorbim de modele de gaming, de business, ultrabook-uri sau laptop-uri pentru productivitate, giganții din acest sector au venit cu diferite încercări de a atrage atenția utilizatorilor și de a le oferi ceea ce au nevoie. Apple a încheiat puternic anul cu noile dispozitive cu procesoare proprietare extrem de puternice, însă competiția pentru gigantul din Cupertino a fost acerbă.

Astfel, premiul pentru cel mai bun brand de laptopuri din 2021 a fost disputat între ASUS, Acer, Dell, Lenovo, Apple, Huawei, LG, MSI și HP, toate oferind o gamă variată de laptop-uri în anul ce stă să se încheie.

Învingătorul la această categorie a fost însă ASUS, ale cărui modele de gaming, precum seria ROG Zephyrus, sau ultrabook-urile din gama ZenBook și modelele de business ExpertBook i-au oferit un portofoliu variat și foarte apreciat de juriul galei Connect 2021. Așadar, ASUS a fost încoronat drept cel mai bun brand de laptopuri din 2021.

Etichete: , , , ,