OPPO anunță INNO Day 2021. Când are loc evenimentul virtual și cum poți participa

Scris de | 3 decembrie, 2021
OPPO anunță INNO Day 2021. Când are loc evenimentul virtual și cum poți participa

OPPO a anunțat că evenimentul anual OPPO INNO Day se va desfășura în perioada 14-15 decembrie 2021 în Shenzhen, China. Acest eveniment este cunoscut pentru prezentarea tehnologiilor și strategiilor noi adoptate de către companie.

OPPO INNO DAY a avut prima sa ediție în 2019, când compania a prezentat multiple tehnologii noi, precum ochelari AR, router 5G și un smartwatch.

Anul trecut, OPPO a prezentat trei noi produse concept, printre care se numără și cunoscutul telefon rulabil, prezentat chiar și la nivel local pe parcursul acestui an.

Ediția din 2021 va fi disponibilă și în format digital și va transpune și expozițiile în acest format făcând trecerea de la un eveniment convențional la unul interactiv.

OPPO INNO WORLD este reprezentarea virtuală a scenei din cadrul evenimentul OPPO INNO DAY 2021. Vizitatorii vor avea ocazia de a-și crea un avatar personalizat cu care accesează evenimentul virtual. De asemenea, vor avea ocazia să exploreze toate expozițiile prezente la evenimente, în format virtual.

Mai mult, participanții au posibilitatea să socializeze și să lanseze provocări în formatul „treasure hunt” prin intermediul cărora trebuie să descopere toate obiectele ascunse în lumea virtuală. Platforma OPPO INNO WORLD va putea fi accesată pe data de 14 decembrie, iar cei interesați pot afla mai multe detalii aici.

Etichete: , , ,