Razer lansează un ventilator RGB cu interfață MagSafe pentru iPhone

foto via @ubergizmo.com

Dacă ești pasionat de jocuri mobile, atunci știi că sesiunile extinse, în special cu titlurile care ar putea consuma mai multe resurse, pot avea ca rezultat un telefon care nu se mișcă prea bine. Asta înseamnă că bateria telefonului tău se va descărca chiar mai repede decât în ​​mod normal, dacă nu găsești o modalitate de a o răci.

Razer are răspunsul la această problemă, deoarece compania a anunțat un nou accesoriu pentru smartphone sub forma unui ventilator. Deși acest sistem de răcire nu este tocmai nou, ceea ce a făcut Razer a fost să creeze o versiune care folosește MagSafe, astfel încât să se poată atașa la iPhone fără a fi nevoie de nicio clemă.

De asemenea, funcționează fără fir, ceea ce înseamnă că tot ce trebuie să faci este să fixezi accesoriul pe telefon. Are un design de ventilator cu 7 pale care se poate învârti cu până la 6.400 de rotații pe minut și un profil de zgomot de 30 dB care ar trebui să fie relativ silențios.

Și având în vedere că e produs de Razer, da, vine și cu lumini RGB. Există o versiune Android care face cam același lucru, dar care folosește cleme pentru a se atașa la telefon în loc de magneți, deoarece dispozitivele Android nu beneficiază de tehnologia MagSafe.