Apple ar putea lucra la dezvoltarea unui iPad de 15 inci

Scris de | 22 decembrie, 2021
Apple ar putea lucra la dezvoltarea unui iPad de 15 inci
foto via @apple.com

Pentru o anumită perioadă, tabletele celor de la Apple aveau o dimensiune de aproximativ 9 inci, însă apoi compania din Cupertino a introdus iPad Pro cu ecranul său de 12,9 inci, care se simțea masiv la acea vreme, având în vedere că Apple avea și laptopuri de 13 inci, dar mulți s-au obișnuit cu afișajul mai mare și l-au apreciat.

Potrivit jurnalistului Bloomberg Mark Gurman, în cel mai recent newsletter Power On, a fost dezvăluit faptul că Apple ar putea lucra la un iPad de 15 inci. Ceea ce este interesant este că se pare că acest iPad mai mare este menit să ajute Apple să concureze cu companii precum Amazon care au creat ecrane inteligente.

Gurman susține că această tabletă mai mare ar putea veni cu funcții precum difuzoare mai puternice, care ar putea fi folosite pentru a ajuta la umplerea unei încăperi cu sunet și camerele ar putea avea o orientare landscape. De asemenea, ar putea dispune de un port de alimentare pe spate și suport pentru perete pe care l-ai putea folosi inclusiv ca un fel de interfon dacă ai o sonerie inteligentă conectată la acesta.

Acestea fiind spuse, probabil că nu ar trebui să ne așteptăm să vedem acest nou iPad în curând, deoarece Gurman crede că ar putea să nu fie lansat în următorii doi ani.

Etichete: , ,

Sursa: Apple Could Be Looking To Develop A 15-inch iPad