CES 2022: Samsung a prezentat cele mai noi monitoare ale sale

Scris de | 4 ianuarie, 2022
CES 2022: Samsung a prezentat cele mai noi monitoare ale sale

Portofoliul de monitoare din 2022 al celor de la Samsung oferă experiențe pentru muncă, gaming sau vizionarea de conținut acasă. Cele mai recente monitoare Samsung includ funcții speciale pentru un gaming de înaltă performanță, precum și elemente inteligente, de nivel profesional, precum panoul de iluminare Quantum Mini LED de la Odyssey și HDR 2000; ecranul lui Smart Monitor de tip do-it-all cu funcții inteligente; și ergonomia confortabilă a monitorului de înaltă rezoluție.

Odyssey Neo G8

Odyssey Neo G8 de 32 de inci este primul monitor din lume care prezintă un ecran curbat 4K (3.840×2.160) 1000R cu rată de reîmprospătare de 240Hz și timp de răspuns de 1ms (GtG). Performanța sa se potrivește cu calitatea imaginii, cu LED-uri Quantum Mini, Quantum HDR 2000 cu o luminozitate maximă de 2.000niți și un raport de contrast static de un milion la unu, scoțând în evidență cele mai subtile detalii.

Noul Odyssey Neo G8 este construit într-un limbaj de design similar cu Odyssey Neo G9, oferind un exterior alb care iese în evidență chiar și atunci când este oprit. Iluminarea centrală aflată pe partea din spate a monitorului detectează automat culorile de pe ecran și le proiectează în viața reală pentru a crea un sentiment mai profund de imersiune.

Smart Monitor M8

Cu o grosime de doar 11,4mm, care este cu aproximativ trei sferturi mai subțire decât modelul anterior, Smart Monitor M8 2022 de 32 de inci oferă o eficiență sporită în spațiu. Mai ales pentru cei care pun preț pe stil, are un design sofisticat cu spatele plat, cu o utilizare sporită și vine într-o nouă culoare, un alb cald. Panoul UHD oferă o gamă de culori sRGB de 99%, în timp ce acceptă 1,07 miliarde de culori la o luminozitate de 400nit.

Smart TV-ul și aplicațiile de productivitate sunt încorporate direct în monitor, la fel ca în generația anterioară. Smart Monitor 2022 M8 32” este o opțiune excelentă pentru munca de la distanță. Vine cu o cameră SlimFit Cam magnetică mobilă, care permite apeluri video și aplicația sa încorporată pentru apeluri video acceptă cele mai populare aplicații de apelare, inclusiv Google Duo. Cu un port USB Type-C care permite încărcare pe 65W, Smart Monitor M8 oferă o experiență simplificată de stație de lucru all-in-one, care nu necesită o stație de andocare suplimentară.

High Resolution Monitor S8

Monitorul Samsung de înaltă rezoluție S8 , disponibil în modelele de 27” și 32”, oferă performanțe UHD la nivel profesional pentru creatorii și designerii care au nevoie de cele mai înalte niveluri de precizie atunci când lucrează la birou sau acasă. Oferind până la 98% din gama de culori DCI-P3, monitorul dispune de o gamă ultra-largă de culori. Fiind primul monitor Glare Free verificat UL (Underwriter Laboratories) din lume, ecranul mat este aplicat pe partea de sus a panoului, reducând reflexia luminii chiar și atunci când nu utilizați o husă pentru monitor, pentru a oferi un mediu de lucru fără nici o distracție.

Ambele modele dispun de încărcare USB Type-C 90W și porturi LAN pentru a ajuta utilizatorii să creeze o stație de lucru simplificată care poate încărca laptopuri și dispozitive mobile fără a fi necesară o stație de andocare suplimentară.

Construit cu standardele de compatibilitate cu suportul VESA, precum și cu un suport reglabil în înălțime (HAS) cu puncte de control de înclinare, rotire și pivotare, utilizatorii își pot monta monitorul pentru a se potrivi oricărui tip de spațiu.

Etichete: , , , , , ,