iPad Pro 2022 ar putea sosi cu încărcare MagSafe ascunsă într-un logo de sticlă

Scris de | 19 ianuarie, 2022
iPad Pro 2022 ar putea sosi cu încărcare MagSafe ascunsă într-un logo de sticlă

Apple are un an ocupat în faţă, între zvonurile că va renunţa la bretonul de pe iPhone 14 şi cele că va lansa un procesor Apple M2, dar şi tablete de generaţie nouă. În 2022 vor apărea atât tablete iPad Pro, iPad Air 5 şi un iPad 10 de buget. Acum aflăm ce inovaţie va aduce iPad Pro 2022.

Bloomberg scria în vara lui 2021 ca Apple ar pregăti un design nou pentru iPad Pro, schimbând materialul folosit pentru spate din aluminiu în sticlă. Samsung a avut deja tablete cu spate din sticlă, ce e drept magnet de amprente şi motiv de ingrijirare din cauza fragilităţii. Se pare că testele făcute de Apple în laborator nu au fost satisfăcătoare, iar firmă din Cupertino a ales să folosească tot un corp metalic.

Avantajul sticlei era totuşi faptul că permite realizarea de încărcare wireless. Un sistem MagSafe pare a surâde celor de la Apple, dar integrat într-un mod inteligent: va fi ascuns sub un logo în formă de măr, realizat din sticlă. Prototipul are şi magneţi mai puternici pentru a asigura o conexiune stabilă. Sursa scrie şi că prototipul suportă încărcare mai rapidă decât MagSafe-ul de pe iPhone, deci clar peste 15W.

Se zvoneşte şi că tableta ar avea muchii mai înguste şi un breton, deşi având în vedere dispariţia sa de pe telefon, sunt şanse mici să apară pe tabletă. Asta în vreme ce Samsung aduce bretonul pe Galaxy Tab S8 Ultra. În 2022 Apple rămâne la diagonale de 11 inch şi 12.9 inch, dar în următorii ani ar putea să apară şi diagonale mai mari. Posibil să vedem şi un CPU Apple M2 la interior, dacă e gata la timp.

Analistul Ming-Chi Kuo e destul de sigur că iPad-ul va avea un ecran mini-LED, inclusiv pe modelul mai mic. În acest moment e exclusiv versiunii de 12.9 inch.

Etichete: , , , ,

Sursa: Phone Arena