Tableta Lenovo 10w și convertibilul Yoga 13w au debutat, sunt destinate studenţilor

Scris de | 20 ianuarie, 2022
Tableta Lenovo 10w și convertibilul Yoga 13w au debutat, sunt destinate studenţilor

Chiar dacă a lansat o sumedenie de produse la CES 2022, Lenovo a dezvăluit două noi tablete cu Windows 11, create special pentru studenți. Vor oferi multă putere educatorilor și studenților. Vorbim despre tableta Lenovo 10w și Lenovo 13w Yoga, aceasta din urmă fiind de fapt un laptop convertibil, care devine tableta.

Prima este tableta Lenovo 10w , un dispozitiv inteligent care rulează Windows 11 și se bazează pe un procesor Qualcomm Snapdragon 7c. Lenovo oferă o experiență „Always On” și „Always Connected” și ar trebui să ajute educatorii să mențină studenții conectați cu instrumentele educaţionale online în clasă. Acest device este gândit cu un public mai tânăr în minte și vine cu un corp mai robust, cu o carcasă cu protecţie din cauciuc și Gorilla Glass.

Produsul se va vinde la suma de 329 USD cu o tastatură și ar trebui să fie lansat în aprilie 2022. Până la 8 GB de RAM și 128 GB de stocare flash sunt disponibile aici, plus un ecran de 10,1 inchi cu rezoluție Full HD. Există, de asemenea, o cameră web de 2 megapixeli și o cameră spate de 8 MP.

Lenovo a prezentat și Lenovo 13w Yoga, care are Windows 11 Pro și se bazează pe un procesor AMD Ryzen 5000 U-Series. Este mai mult un laptop convertibil decât o tabletă obișnuită. Dispozitivul aduce până la un procesor AMD Ryzen 7, ecran de 13,3 inchi, până la 16 GB RAM și 512 GB spațiu SSD. RAM-ul și SSD-ul pot fi actualizate de utilizator. Acest model vine în aprilie 2022 cu un preț de 749 USD. Rețineți că ambele dispozitive rulează pe Windows 11 SE, o versiune OS optimizată pentru mediul educațional.

Lenovo a inclus și software-ul NetFilter aici.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , ,

Sursa: Slashgear