Telefonul pliabil de la Google s-ar putea numi Pixel Notepad și poate fi mai ieftin decât Galaxy Fold

Scris de | 23 ianuarie, 2022
Telefonul pliabil de la Google s-ar putea numi Pixel Notepad și poate fi mai ieftin decât Galaxy Fold

 

Primul telefon Pixel pliabil de mult așteptat de la Google nu a sosit niciodată în 2021, așa cum s-a sperat, dar când zvonurile încep să se înmulțească, este de obicei un semn bun că nu este prea mult de așteptat.

Un nou raport publicat de 9to5Google sugerează nu numai că viitorul telefon pliabil de la Google ar putea lua forma după Find N, ar putea fi mai prietenos cu portofelul decât Oppo, iar în ceea ce privește factorul de formă, va arăta mai degrabă ca Galaxy Z Fold 3 (5G) de la Samsung, așa cum se bănuia anterior, existând chiar și un nume: Pixel Notepad.

Potrivit unei „surse care s-a dovedit că are cunoștințe despre planurile Google Pixel în trecut, „Notepad” este numele mărcii de lucru, dar „Logbook” a fost și el anterior vehiculat ca nume de cod.

În afară de numele oarecum nesurprinzător, aceeași sursă a declarat publicației că Pixel Notepad va costa mai puțin decât cel mai nou Galaxy Z Fold 3 de la Samsung – surprinzător pentru un pliabil de debut, având în vedere că Galaxy Fold inaugural de la Samsung a fost cel mai scump, lansând la 1900 GBP / 1980 USD / 2.999 USD (Fold 2 avea un preț de la 1799 GBP / 1999 USD / 2999 USD la lansare, iar Fold 3 încă mai ieftin, la 1599 GBP / 1799 USD / 2499 USD).

Afirmațiile că dispozitivul ar putea arăta asemănător cu Oppo Find N sunt oarecum coroborate de Android 12L Beta 2, lansat pe 12 ianuarie, care conținea animații care descriu cum se introduce o cartelă SIM într-un telefon pliabil Google.

Desigur, planurile Google s-ar putea schimba întotdeauna chair și în ultimul moment și este important să ne amintim că acestea sunt zvonuri (pe care Google a refuzat să le comenteze), dar există și alte câteva informații în raport care merită menționate.

 

Sub carcasă, dispozitivul ar putea fi alimentat de Google Tensor, primul cip mobil semi-personalizat de la Google, văzut pentru prima dată pe Pixel 6, dar poate avea o configurație a camerei ușor retrogradată decât Pixel 6.

 

Rămâne ca timpul să ne dovedească dacă am avut dreptate să propagăm și noi aceste zvonuri, fiindcă vom fi din nou primii care vor publica noutățile, pe măsură ce acestea vor fi publice.