Apple ar putea ţine următorul eveniment pe 8 martie, urmând să anunţe iPhone SE 3

Scris de | 5 februarie, 2022
Apple ar putea ţine următorul eveniment pe 8 martie, urmând să anunţe iPhone SE 3

După o serie de scăpări şi zvonuri legate de iPhone SE 3 şi noua generaţie de iPad Air, acum avem şi o idee cu privire la data când ar putea debuta. E vorba despre 8 martie, conform unor zvonaci, aliniindu-se cu perioada când Apple lansa ultimul iPhone SE, ediţia 2020.

Apple în general ţine două mari evenimente pe an: cel din vară, WWDC, axat pe software şi cel din toamnă, care ne aduce noi iPhone-uri. Uneori ţine şi evenimente primăvara, care ne pot aduce căşti, noi unităţi iPhone SE, tablete sau ceasuri. Cei de la Bloomberg au descoperit că Apple ar pregăti un eveniment pentru prima parte a lunii martie, mai precis 8 martie. Vedeta acelui eveniment ar fi iPhone SE 5G, cunoscut şi că iPhone SE 3 sau iPhone SE 2022.

Vă reamintesc că multiple surse au menţionat că Apple renunţa la iPhone-ul Mini în acest an, deci nu vom avea un iPhone 14 Mini. Astfel iPhone SE 2022 capătă rolul de jucător singular pe piaţa de telefoane compacte cu iOS. iPhone SE 3 ar putea sosi cu un procesor Apple A15, o cameră singulară în spate, dar va păstra designul generaţiei iPhone 8, după modelul predecesorilor. Încă nu e clar dacă se păstrează şi butonul Home cu Touch ID, iar aici sunt 4 variante:

  • e păstrat butonul
  • e înlocuit cu un Touch ID integrat în butonul Power sus
  • Touch ID se integrează în ecran
  • e înlocuit de Face ID şi un senzor în breton

La eveniment aşteptăm şi noi iPad-uri, poate şi un nou Mac care ar putea aduce debutul unui chipset M2, succesorul lui M1, care a debutat spre final de an 2020. Noul iPad ar putea avea un CPU Apple A15, conectivitate 5G şi un design ultrasubţire. Posibil să vedem şi un Mac Mini 2022, cu variante de CPU precum M1 Pro, M1 Max, poate şi M2.

Etichete: , , ,

Sursa: Ubergizmo