Samsung a lansat reclama începutului de an 2022: Galaxy S22 Ultra învaţă un păianjen să iubească

Scris de | 11 februarie, 2022
Samsung a lansat reclama începutului de an 2022: Galaxy S22 Ultra învaţă un păianjen să iubească

Pentru mulţi e greu să îşi amintească o reclamă iconică la un smartphone, mai ales în epoca în care zilnic privim virale pe bandă rulantă pe TikTok. Totuşi Samsung Germania încearcă să se desprindă de restul spoturilor prin prima reclamă la Samsung Galaxy S22 Ultra, care implică o poveste de dragoste… cu un păianjen.

Telefonul a fost prezentat pe 9 februarie 2022, alături de Galaxy S22 şi S22+, dar şi tabletele Tab S8. El este mai apropiat de un Galaxy Note decât de un Galaxy S clasic, mai ales prin liniile mai angulare de design şi prin faptul că are fanta specială pentru stylus. Cât despre reclamă, ea spune povestea unui păianjen care îşi descoperă marea dragoste sub forma spatelui lui Galaxy S22 Ultra, care aduce cu ochii de păianjen.

Arahnida ia contact cu „ochii” sub forma unui poster din faţa ferestrei sale, dar muza îi dispare rapid după prima decolantare. Apoi posesorul păianjenului îi face o surpriză şi cumpără un Galaxy S22 Ultra, întregind povestea de dragoste. Pe fundal se aude melodia „Love Hurts” de la Nazareth. Reclama a sărit de 100.000 de vizualizări şi se încheie cu motto-ul „Dragostea nu cunoaşte limite”.

Samsung a mai creat şi un spot cu actorii din serialul „Bridgerton”, care privesc minunaţi la 200 de ani în viitor, acţiunea petrecându-se la curtea Reginei Angliei pe la 1800. Un nobil le expune lansarea lui S22 de peste 200 de ani în termeni pe care să îi poată înţelege. Între timp telefoanele din seria Galaxy S22 sunt acum disponibile la precomandă şi includ căşti Galaxy Buds Pro cadou şi vouchere speciale.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena