Samsung Galaxy S22 Ultra primeşte o ediţie Mercedes Benz

Scris de | 15 februarie, 2022
Samsung Galaxy S22 Ultra primeşte o ediţie Mercedes Benz

Aşa cum se întâmplă la fiecare lansare de produs de top Samsung, el primeşte şi o ediţie specială. De această dată nu e vorba de una Batman, Star Wars, nici măcar BTS, ci una Mercedes Benz. Deja acest brand s-a asociat în ultimul an cu trotinete Xiaomi şi în curând cu un telefon de gaming Redmi. Acum îşi pune amprenta pe Samsung Galaxy S22 Ultra.

Pentru început aceste ediţii speciale de Samsung Galaxy S22 Ultra vor sosi în Coreea de Sud. Prima ediţie este una Mark & Lona, un brand de lux de accesorii pentru golf din Japonia. Pachetul special include o husă colorată psihedelic, o cureluşă, stickere, emblemă de cusut pe haine şi alte câteva accesorii. Există şi un marker pentru mingea de golf.

Ediţia Galaxy S22 Ultra Mercedes EQ vine într-o valiză violet care include telefonul, o husă branduită Mercedes, un mic port card, breloc şi alte câteva accesorii cu logo Mercedes. Încă nu avem preţ şi disponibilitate pentru produse şi nu e clar dacă vor sosi şi în afară Coreei de Sud.

Samsung Galaxy S22 Ultra a fost anunţat pe 9 februarie 2022 şi pare mai degrabă un Galaxy Note, având în vedere designul angular şi stylusul integrat. Aduce o cameră principală de 108 MP, camera telephoto periscopică cu zoom optic 10X, dar şi un ecran de 6.8 inch cu refresh rate de 120 Hz. Rulează Android 12 cu One UI 4.1, se încarcă la 45W şi beneficiază de protecţie Gorilla Glass Victus+ în faţă şi spate.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena