Un nou magazin premium, Audio Forum, inaugurat în București

Scris de | 16 februarie, 2022
Un nou magazin premium, Audio Forum, inaugurat în București

Compania poloneză Horn Distribution, unul dintre cei mai importanți jucători din industria audio-video premium, anunță inaugurarea Audio Forum în București, cel mai mare magazin audio-video din lanțul de magazine pe care îl operează la nivel european. Inaugurarea Audio Forum vine după o investiție de peste 1.5 milioane de euro, care a vizat amenajarea unui spațiu de 540 mp cu trei zone de produse distincte – multi brand, mono brand Focal powered by Naim și mono brand Bang & Olufsen.

Portofoliul Audio Forum cuprinde branduri consacrate precum Marantz, Denon, Focal, Naim, Loewe, Polk, Definitive Technology, Wilson, Netatmo sau Classe.

Audio Forum include noul showroom dedicat Bang & Olufsen cu echipamente de ultimă generație precum televizorul OLED 8K BeoVision Harmony 88 (223 cm diagonala) în valoare de 50.000 euro și setup-ul audio cu BeoLab 90 (100.000 euro) și BeoLab 50 (50.000 euro) în valoare de 150.000 euro.

“Audio Forum este cel mai mare magazin din rețeaua europeană Horn Distribution, deschiderea având loc la mai puțin de un an de la începerea operațiunilor B2B în țara noastră. Audio Forum este un loc care se adresează pasionaților și iubitorilor de produse audio-video premium, de cea mai înaltă calitate. Portofoliul de branduri aflate în distribuție dar și la vânzare reunește producători consacrați, cu o experiență uriașă în piața de profil.

Cel mai complex produs aflat în portofoliul nostru este setup-ul pentru o cameră de cinema privată, a cărei valoare începe de la 150.000 de euro. În perioada următoare vom prezenta unul dintre cele mai exclusiviste sisteme stereo din lume, format din boxele Focal Grande Utopia și amplificatoarele Naim Statement, în valoare de 500.000 euro”, declară Tiberiu Argint, Sales Manager Horn Distribution România.

Echipa din România care gestionează operațiunile Audio Forum este condusă de Tiberiu Argint, Sales Manager al Horn Distribution, cu o experiență de peste 17 ani în piața de profil. Potrivit acestuia, Audio Forum va aduce un suflu proaspăt pe piața echipamentelor audio-video, atât prin calitatea produselor, serviciile adiacente cât și prin diversitatea acestora.

“Piața din România este o prioritate pentru Horn Distribution. Decizia de a deschide în București acest magazin a fost luată ca urmare a interesului tot mai ridicat al consumatorilor pentru echipamente de cea mai înaltă calitate, pentru diversitate și pentru acces într-o locație exclusivă care să ofere experiențe imersive pasionaților de tehnologie audio-video. De aceea, în cadrul Audio Forum oferim servicii complete, de la consultanță și vânzare, până la instalare și service”, susține Tiberiu Argint.

Adresa magazinului este Sos. Fabrica de Glucoza nr.6-8, parter, sector 2, Bucuresti, Belvedere Residences.

Etichete: , , , , ,