Samsung Galaxy Z Fold 4 primeşte primele scăpări; Va avea slot S-Pen integrat

Scris de | 16 februarie, 2022
Samsung Galaxy Z Fold 4 primeşte primele scăpări; Va avea slot S-Pen integrat

Nici nu s-a răcit bine lansarea lui Samsung Galaxy S22 Ultra şi deja discutăm despre următorul flagship Samsung. Nu, nu Galaxy S23, ci Galaxy Z Fold 4. Conform unor surse din Coreea de Sud, terminalul va păstra diagonala şi va integra un slot pentru S-Pen.

Samsung Galaxy Z Fold 4 pare a urma modelul lui Galaxy S22 Ultra, care are la rândul său slot pentru stylus. Problema cu această dotare e că taie din locul pentru alte componente, deja puse sub stres pe un pliabil doldora de tehnologie avansată. Galaxy Z Fold 3 suporta deja input de la stylus, dar nu avea slot dedicat. Îl puteai ataşa doar la o husă specială. Sursa afirmă că designul, formatul va fi păstrat de la Z Fold 3 la 4 şi că diagonala de 7.56 inch rămâne la posturi, dar şi ecranul Cover extern de 6.19 inch.

Asta deşi OPPO Find N a fost bine primit ca alternativă, cu acea diagonală mai mică, de 7.1 inch, arătând că… se poate şi altfel. Samsung preferă să umble la rezistenţă, durabilitate, cu un ecran pliabil mai solid, o balama mai rezistentă şi un pliu mai puţin vizibil. Aflăm şi că Galaxy Z Flip 4 va avea un ecran principal de 6.7 inch şi unul extern de 1.9 inch. Samsung are planuri mari pentru 2022, intenţionând să livreze 2022 de pliabile în acest an.

Ar trebui să vedem şi o revoluţie a camerei selfie ascunse sub ecranul lui Z Fold 4 faţă de cea de pe Z Fold 3. Samsung a mai scăpat în ultima săptămână un roadmap care confirmă că seria Galaxy Note nu va mai avea reprezentanţi în următorii ani.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena