OnePlus a lansat cel mai nou concurent din segmentul midrange, OnePlus Nord CE 2

Scris de | 17 februarie, 2022
OnePlus a lansat cel mai nou concurent din segmentul midrange, OnePlus Nord CE 2

OnePlus Nord CE 2 are o serie de caracteristici distinctive OnePlus, cum ar fi un ecran AMOLED de 90 Hz, OxygenOS 11 și suport 5G, împreună cu elemente specifice de la OnePlus Nord CE apreciate de utilizatori, cum ar fi un design subțire și intrare pentru căști.

Telefonul dispune de o încărcare rapidă SUPERVOOC de 65W, care oferă bateriei de 4.500 mAh cu două celule suficientă putere pentru o zi întreagă cu o încărcare de doar 15 minute – de două ori mai rapidă decât primul OnePlus Nord CE – și poate încărca dispozitivul de la 1-100% în 32 de minute.

OnePlus Nord CE 2 vine cu un software inteligent care reduce timpul petrecut de baterie la 100% atunci când se încarcă peste noapte pentru a îmbunătăți longevitatea bateriei. Un încărcător SUPERVOOC de 65 W si un cablu USB-C roșu sunt incluse în cutie.

La interior se află un procesor octa-core MediaTek Dimensity 900 construit pe o arhitectură de 6 nm, împreună cu suport pentru viteze de rețea 5G și Wi-Fi 6. Designul procesorului MediaTek Dimensity 900 a fost optimizat pentru o mai bună eficiență energetică, ceea ce permite un control termic îmbunătățit, stabilitatea sistemului și sesiuni prelungite de gaming.

Ecranul telefonului este un FHD+ Fluid AMOLED de 6,43 inci cu o rată de reîmprospătare de 90Hz. În plus, display-ul este certificat HDR10+, pentru platforme precum Netflix, YouTube și Amazon Prime Video.

OnePlus Nord CE 2 are o cameră triplă, compusă dintr-un senzor principal de 64 MP, o cameră ultra-wide de 8 MP și o cameră macro de 2 MP. Hardware-ul camerei este ajutat de elemente de software AI, cum ar fi Nightscape și un mod Portret îmbunătățit, care generează fotografii mai clare. Modul Nightscape realizează până la nouă imagini simultane la expuneri diferite și le unește pentru a obține fotografii mai clare, mai luminoase și mai dramatice.

Modul Portret este îmbunătățit pe OnePlus Nord CE 2, cu o detectare mai precisă a marginilor subiectului și cu capacitatea de a regla nivelul de adâncime a câmpului generat de software. Modul Portret este disponibil atât pe camera de 64 MP de pe spatele lui OnePlus Nord CE 2, cât și pe camera selfie de 16 MP.

OnePlus Nord CE 2 este disponibil în culorile Grey Mirror și Bahama Blue – prima are un finisaj asemănător oglinzii, în timp ce cea din urmă prezintă un finisaj neted, gradient care oferă tranziții de culoare de albastru și galben. Cu o grosime de doar 7,8 mm, telefonul este chiar mai subțire decât primul OnePlus Nord CE, fiind astfel cel mai subțire smartphone al OnePlus de la OnePlus 6T până în prezent.

Intrarea jack pentru căști de 3,5 mm revine pe acest device, permițând conectarea căștilor cu fir. De asemenea, există 2 sloturi pentru card SIM și un slot pentru card microSD care permite extinderea spațiului de stocare cu până la 1 TB.

OnePlus Nord CE 2 va fi disponibil în România începând cu 10 martie pe OnePlus.com, iar precomenzile vor începe pe 3 martie, pe același website. Prețul începe de la 1773 de lei (359 de euro) pentru varianta cu 8GB de memorie RAM și 128 de GB stocare.

Etichete: , , , ,